![]() |
ירדה לאילת
שלום אני רוצה לעשות טיול באילת אבל אני לא סומך על הרכב שלי אני מפחיד שתעה לי בעיות בדרך
בשביל זה אני רוצה לעשות טיפול מקיף לרכב תגידו לי מה לחליף כמו שמנים ופלטרים תגידו לי מה חהחליף בהלחט ?? |
אין משהו מיוחד שצריך לעשות. בדוק נוזל קירור, שמן ואם אין לרכב הסטורית התחממות בעבר הקרוב, סע לשלום. מה שכן, אל תעמיס על הרכב יותר מדי וסע רגוע.
|
וואלה יש לי פונטו ספייס דגם יאנג 60 כ"ח, החלטנו בספונטיניות אני ועוד 3 חברים לרדת לאילת ואני גר בבתים זה חתיכת נסיעה, בדקנו שמן מים שמנו דלק אויר בגלגלים בדקנו שהכול בסדר ויאאלה יצאנו לדרך, אם 3-4 עצירות הגענו יפה מאוד, 4 אנשים בפונטו קטנה אחת וגם בחזרה לא הייתה בעיה אז תראה אם האוטו לא מתחמם יותר מידי ואתה מרגיש שהוא יכול לשרוד את הנסיעה הזאת ( וכמובן שרק אתה מכיר את האוטו שלך הכי טוב ) תבדוק דברים חיוניים שצריך לדרך שהכול בדסר ויאאלה שיהיה נסיעה טובה. ואפילו סגרתי מקסימום אם האוטו בערבה :D .
|
זו בסה"כ אילת.
נסיעה מאיזור המרכז של כ-350 ק"מ בסה"כ. רכבים לא תוכננו על מנת לנסוע בעיר בלבד (אם כבר, אז ישנם דווקא רכבים חדשים שזה יעודם). לבדוק שמן, לבדוק נוזל קירור ולחץ אוויר בגלגלים. הכל תקין? סובב את המפתח, סע לשלום וחזור בשלום :) אל תאמץ את הרכב, סע רגוע, גם אם יראה לך שאתה זוחל (אותי אישית חצי ממדינת ישראל עקפה שנסעתי 100 בכביש הערבה), ואני לא מאמין שתהיה לך בעיה. |
למה את לא סומך על האונו שלך? יש לך תחושת בטן לגבי בעיות עתידיות?
לא אמורה להיות בעיה לרדת עם האונו לאילת אם היא מתוחזקת כמו שצריך. מקסימום קח את המספר של חברת הגרירה שלך איתך :) |
אני אומר מקסימום תתקעו בדרך ( חס וחלילה ) עד שיבואו הגרר תפתחו שולחן תעשו על האש הכול טוב ויפה הנה לכם כבר סיפור אחד מהירידה לאילת :-o !
|
אם אתה לא סומך על האונו שלך סימן שהרכב לא מטופל ואתה לא משקיע/ שומר עליו.
קח את הרכב לטיפול 10K (במידה ולא בוצע) ובקש לעשות בדיקה כללית לרכב. במידה והרכב תקין הוא יכול להגיע לכל מקום בארץ ובכל מזג אוויר. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:49. |