![]() |
בעית סחיבה של פיאט בראבו
יש לי פיאט בראבו 2001 בעל 1600 דגם ספורטיבי 100 כוח סוס שקניתי מיד שניה עם 196000, כאשר בדקתי את האוטו לפני הקניה (חשוב לציין במכון נטרלי שאני בחרתי) אמרו לי שהאוטו "בובה" וצריך להחליף רק את הקלאץ - אז קניתי.
מאז אני אוכל מרור האוטו לא סוחב בהילוכים 4-5 ובעליות אני מוריד לשלישי בשביל לנסוע 80 האוטו קטן עם 100 כוח סוס אמור לטוס בכביש כמו שאומרים להיות קטן וזריז - התחושה היא כאילו האוטו אומר לך [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] שיים לי "רד-בול" ואני טס כאילו הקבל גז לא נלחץ עד הסוף כאילו חסר משהוא. עד כה הייתי ב4 מוסכים החלפתי קלאץ, ממיר קטליטי, דוד אמצעי , מחזיר שמן אחורי, פלאגים מקורים, עשיתי כיוון רצועת טיימניג החלפתי את שתי הראוצרים (אני מקווה שאני קורא לילד בשמו).... אני ממש מתוסכל 4 מוסכים ועדין אין לי מושג מה הבעיה אני במצב שבה לי לצבוע את האוטו בכחול ולזרוק לים - זה היה אמור להיות האוטו הראשון שלי חסכתי שנתיים בשביל לקנות רכב והייתי נעול על פיאט לכן אשמח לקבל כל טיף, עזרה, מוסך שאתם מטפלים ברכב באזור חיפה.... שילמתי כבר מעל ל5000 ש"ח על הרכב לא איכפת לי להשקיע את אותו הסכום העיקר למצוא פתרון לבעיה! |
הרכב לא "סוחב"
אני מציע לך לטלפן ולתאם עם חיים במוסך מורשה פיאט "שמשון" שביהוד וזאת כי הם מקצועיים, אמינים והוגנים ורוב הסכויים שיפתרו הבעייה מבלי להחליף סתם חלקים שעליך יהיה לשלם עבורם:
"מוסך שמשון", רח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748. נא עדכננו בממצאים ותוצאות. בברכה - רפי לין :) |
האם מישהוא מכיר מוסך באזור חיפה? אני גר ביוקנעם ויהוד רחוק, בכל מקרה עם לא תהייה ברירה נגיע לשם גם
|
הבראבו התכלת שלך?
בחיפה יש את מוסך "הכוכב" ואת מוסך "פ.י.א צפון" (מורשים) אבל מקצועיות על הפנים. |
לי יש בראבו לבנה,
האם שני המוסכים על הפנים מקצועית |
בראבו לבנה עוד לא ראיתי פה, היתה תכלת עם שלט למכירה, אז חשבתי שרכשת אותה.
בכל מקרה תריץ חיפוש בפורום על המוסכים האלו, יש שפע מידע. |
טיימינג לא מכוונת כמו שצריך!
|
הבראבו שבשכונה הותיקה של יקנעם גיבורים נכון ? אולי זה מחשב צור איתי קשר אולי יהיה לי פיתרון
|
להלן התוצאות
אני יודע שלקח לי קצת זמן אבל ככה זה כשאתה בצבא....אין אפשרות לקחת את הרגלים ולנסוע למוסך....
הבעיה הייתה פאלגים + 2 חורים באגזוז ודוד אחורי אחרי החלפה שלהם נפתרה הבעיה ברובה.... בכל זאת 200K לרכב הצליחו להסביר לי שזה לא יהיה רכב חדש.. יש לי שתי המלצות בעקבות הבעיה שלי האחת: 1. "חיים אגזוזים ורדיאטורים" מחדרה- בחור מדהים טיפלתי אצלו לפני עשור כשהייתה בבעלותי (היא הייתה של אמא אבל למה להיות קטנונים) פורד פיאסטה שנת 83, הבחור אמין לא מחפש לגנוב כסף מסביר את מה שהוא עושה תמיד יש קפה ועוגיות הגעתי עליו מצא לי את החורים באגזוז והחליף לי את הדוד האחורי מדהים 20 דק' הייתי בחוץ עם חיוך. 2 מוסך "אגוז" באזור תעשיה עמק חפר- בחור בשם פבל מנהל שלו הגעתי עליו בעקבות המלצה של חיים ולא התאכזבתי. אסביר גם למה אני מבסוט כל כך קודם כל הרושם הראשוני במוסך שקט למרות שיש 6 עובדים יש חדר המתנה אבל לרגע לא אמרו לי להתרחק מהאוטו רק ביקשו לא להיכנס מתחת לליפט בלי מלווה, כל עליה וירידה מהליפט של רכבים מתבצעת באמצעות עובד מוסך ועובד נוסף שמכוון אותו. כמו כן לפני שנכנסים לאוטו שלך שמים שקית על המושב וקרטון על הרצפה. האוטו עבר כל כך הרבה בדיקות שאלוהים ישמור הוא חיבר אותו למחשבים ביצע נסיעות הקשיב לו, לבסוף החליף את הפלאגים (שהיו לא מקורים) הראה לי את הגראפים של המחשבים שהיו מצויינים ואמר כי הוא יחייב אותי רק על הפלאגים כל העבודה עלתה לי 220 ש"ח כולל מע"מ על האוטו עבודה כ 3 שעות של בדיקות נראה לי הגיוני לגמרי. |
נישמע מעולה לגמרי היחס המחיר והשרות. יש לך מושג מה הבעיה העיכרית שהייתה!?
בגדול האגזוז נראה לי כי ליפני כשבוע הרכבתי דוד פתוח מהממיר , והרכב נהייה איטי יותר נראה לי שאצלי אותה בעיה כמו שלך אני צריך להחזיר את הדוד המקורי. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:53. |