![]() |
מד סלד לבראבו אפשרי?
האם אפשרי להוסיף שעון טורים ללוח השעונים בראבו S 97 ידני 1400?
אני יודע שאפשרי להחליף את כל הלוח. השאלה שלי האם אפשר להוסיף ללוח השעונים שאצלי כך שלא אצתרך להתעסק עם הסברים על הקילומטרז ואי אמון עם הקונה כשאני ירצה למכור את האוטו. |
5 צירוף קובץ(ים)
כן גבר אפשר להוסיף שעון של מד סל"ד בנפרד לא קשור לסקלה ואתה תבחר את המקום שלו.
יש קצת עבודה שמה אם אתה רוצה לעשות עדיף שתביא למומחה או בעל מקצוע להרכיב לך אותו. כך עשיתי לך חיפוש קטן יש לך פה חמש תגיד לי מה אהבתה ואני יתן לך קישור שלו אם הסבר מחיר והכול, כול אחד חברה אחרת ומחירים שונים יש יקר ויש זול . |
שעון טורים כמובן לא קשור לקילומטרז - כך שאין לך ממה לחשוש .
|
אתם כנראה לא הבנתם את שאלתי.
האם אפשר במקום ריק בלוח שעונים לדחוף את השעון הזה שיראה כחלק בלתי נפרד מהאוטו|? |
אם יש מקום אז כן.
לדוגמא בפונטו דור ראשון, ברמות האיבזור הנמוכות, במקום מד סל"ד היה שעון אנלוגי רגיל, שיחסית בקלות היה ניתן להחליפו למד סל"ד. אינני מכיר את הלוח של הבראבו לכן אין לי מושג. |
3 צירוף קובץ(ים)
תראה אני לא חושב שיהיה אפשרי לעשות דבר כזה ברכב שלך קודם כול שעון נוסף כמו שאתה אומר אם אתה רוצה לדחוף יש לו רוחב מסויים שלא ניכנס לסקלה עצמה אם אתה רוצה שעון סל"ד אז זה רק בצד או איפה שאתה תחליט.
Ron_Dadon תקשיב גבר הוא רוצה להכניס בקומבינה את השעון סל"ד, מה שאתה התכוונתה בנוגע לפונטו דור ראשון אני יודע למה אתה מתכוון אבל זה לא ניקרא להכניס שעון סל"ד אתה פשוט מחליף את המקום של השעון במד סל"ד זה אומר שיש לך איפה לדחוף אותו זה כמו הכנה . כך תמונה ותבין למה אני מתכוון. מה שאתה יכול לעשות בשביל שהמד סל"ד יראה חלק בלתי נפרד מהשקאלה היא להחליף אותה וזהו לדחוף שמה אתה ממש לא תצליח. |
3 צירוף קובץ(ים)
כן לי יש דיי דומה לאמצעי בתמונות.
אני חשבתי בקטע השחור בצד שמאל לחתוך את הפלסטיק וליצור שמה מד סל"ד אבל זה נשמע לי מיותר וכנראה עדיפה האפשרות של החלפה קומפלט. אהבתי את הלוח האחרון לאיזה אוטו הוא שייך אפשר להחליף את שלי בכזה? מה העלות שלו (אם הוא מיוחד )? אני עוד מעט יעלה תמונות של הפרוייקט שעשיתי מקדימה החלפת נורות בלדים מזגן ולחצנים. |
1 צירוף קובץ(ים)
אוקיי ככה avil84 הסקאלה האחרונה שייכת לפיאט בראבו היא גם באה קומפלט מלא של מד הסל"ד וגם משופרת ויפה, היא תתאים לך אם יש לך בראבו ואותה מבנה הכוונה היא שאם היא מתלבשת בדיוק על הסקאלה שלך אז היא מתאימה לך בדיוק צריך לבדוק על איזה דגמים הסקאלה הזאת יושבת ואיזה דגם יש לך צריך לעשות התאמות. וזוהיא סקאלה מחו"ל שאפשר להזמין אותה ואני כמעט בטוח שהיא תגיע לארץ כמו בחו"ל והכוונה היא שהמספרים הגדולים יהיו מיילים והקטנים יהיו קמ"ש זה לא אומר שאתה לא תוכל לראות את הקמ"ש שאתה נוסע בוא פשוט המספרים הגדולים יהיו מיילים.
תראה לדוגמא צירפתי תמונה סקאלה של פונטו דור שני אם מספרים גדולים של מייל וקטנים של קמ"ש. כמובן שזאת לא הסקאלה הסטנדרטית של בראבו זאת המשפורת עלות שלה נע בסביובות ה-500 ש"ח פלוס מינוס השאלה כמה יעלה לך הזמנה של המשלוח כי בדרך כלל דברים כאלה עולים הרבה משלוח וכמובן שיבדקו אותו במכס. ואני מחכה לתמונות של הפרוייקט, תפסתי אותך במילה [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח :-P . |
סקאלה
http://www.fiatclub.co.il/forum/atta...4&d=1238604594
אם אתה מעוניין בסקאלה בתמונה - דבר איתי בפרטי. |
אהבתי את ה-1 מבין ה5. שלח קישור עם הפרתים בבקשה :)
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:46. |