![]() |
למכירה ג'אנטים 15 אינג' + צמיגים של GT
1 צירוף קובץ(ים)
שלום חברה יש לי ג'אנטים 15 אינג' למכירה 4 ברגים, ביחד אם 4 צמיגים של חברת GT, חברה מאוד טובה ומקצועית, בצורה שלה היא דומה לפיראלי אחד על אחד.
אכן הם לא חדשים הם משומשים אך לא נסעו איתם הרבה, הצמיגים במצב מעולה לא יבשים ולא חרוקים. מידות הצמיגים הם: 15 195/50. הג'אנטים ירדו מדגם סיאט איביזה, יש לציין כי הם עולים על דגמי פיאט. המחיר הוא 1500 ש"ח רק לחברי המועדון בלבד. 0545460088-אלי |
אלי
אלי באמת תודה לא יכלת לפרסם לפני שלושה שבועות שקניתי את שלי !!! חח אחלה גאנטים
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]חח שטויות אח שלי הכול לטובה חבל באמת תתחדש על שלח בכול מקרה ראיתי אותם הם יפות רצח .
|
מאיזה איביזה הם ירדו ? באיביזה מרווח ברגים 4*100 , למעט דגם ישן של סוף 80 תחילת 90 .
בפיאט זה 4*98 , אתה בטוח שהם עולים בלי שום קומבינות על פיאט ? ניסית ? |
תראה גבר יש לי פונטו ספייס 2003 והם ישבו אצלי בול 4 ברגים בדיוק, זה איביזה שנת 95 ואני כמעט בטוח שהמרחק הוא 4*100 אני יכול לברר אם אתה רוצה גבר.
|
זה בדיוק העניין ש4*100 לא מתאים לפיאטים .
תבדוק בבקשה לגבי עניין התאימות. בגדול, אתה יכול גם למדוד לבד , 98 זה מרחק במילימטרים ( או 9.8 בס"מ) בין 2 חורים כאשר אתה מודד מהמרכז החור. שים לב , בגלל שהבדלים מאוד קטנים , המדידה חייבת להיות מאוד מדויקת . תודה . |
אלי, כשהרכיבו לך את הג'אנטים החליפו לך ברגים?
כי יש אופציה לקנות ברגים מיוחדים שאפשר להרכיב ג'אנטים מידה 4x100 על פיאט, מה שפותח לך הרבה אפשרויות. |
צודק , ראיתי קיטים מיוחדים בebay , עולים בסביבות 350 ש"ח .
הינה , מי שמעוניין http://cgi.ebay.com/ebaymotors/PCD-V...Q5fCarQ5fParts |
נראה לי גם שאפשר לקנות בארץ, פיליפ יכול לייעץ לנו מנסיון
|
אליקו על איזה אוטו אתה רוצה את הג'אנטים האלה ואני יברר לך בדיוק?
אני יגיד לך גם מה לפי מה שאני יודע פיאט וסיאט 4 ברגים הם אותה מידה ושניהם תואמים . |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:05. |