![]() |
גודל צנרת גומי של מערכת ההגה כח
חברים נכבדים , מישהו יודע אולי ( או יכול למדוד) מה קוטר הפנימי של הצנרת הגומי של מערכת הגה כוח בטמפרה ?
מהמיכל יוצאים 2 צינורות , אחד למשאבה ושני למסרק . שניהם די התייבשו אצלי ואני חייב להיחליף אותם. הבעיה שאני לא יודע מה הקוטר שלהם ולמדוד מאוד לא נוח , הם יושבים מאוד צמוד לקצה , ואני לא מצליח להגיע לנקודה שאפשר למדוד. ולפרק בלי צינורות מוכנים להרכבה אני פוחד ,כי הם עלולים פשוט להיקרע אצלי ביד . בכול זאת הם כבר 12 שנה על הרכב . תודה מראש . |
שלום וערב טוב
הצינור העבה זה הקו יניקה מהמיכל למשאבה (8\5 ).והצינור הדק(2\1)זה הקו חזרה מההגה למיכל.שני הצינורות לא צריכים להחזיק לחץ גבוה.אבל לא כול צינור מתאים כי זה שמן הידראולי,ורק צינור הידראולי יחזיק(ניתן ליקנות בחנות לאביזרי הידראוליקה לא בחנות חלפים לרכב).במידות האלה הצינור ניכנס בקלות למקומו וצריך להדק בעזרת בנד מתכת.(צינור אוניברסלי רגיל יזיע אחרי חודשים(מנסיון)ושאלתי את זה באחד הפורומים ולא ענו לי אז למדתי מנסיון.בהצלחה.
|
המון תודה , גדול אתה .
לגבי הצינורות כלל לא חשבתי שיש הבדל ( רגיל או לחץ ) , עכשיו אני יודע , מה גם שרפי בפרטי הפנה את תשומת לבי לכך . תודה שוב . |
יש ועוד יש הבדל, מה שיקרה זה שבעת שתסובב את ההגה, אתה תשמע רעידות, אלו יהיו רעידות המשאבה, היות והיא מתאמצת לתת לחץ בצינור רגיל, בעוד שבצינור הידראולי בעת לחץ הוא מתרחב ולכן המשאבה לא תרעד כי היא לא צריכה להתאמץ להזרם שמן.
כמו כן ארילו אודה לך מאוד אם תרשום לנו מה טווח המחירים של הצינורות האלו, שמעתי פעם מפי אחד שמדובר בצינור שעולה 800 ש"ח, עד היום אני לא יודע אם הוא היה מדומיין או אמיתי. |
תודה על הקרדיט אבל אין לי מושג כמה זה עולה.
|
אים אני זוכר נכון
60-80שקל.למטר.
|
זה נשמע יותר הגיוני , 800 ש"ח נשמע לי מוגזם ברמות ....כולה חתיכת צינור של 40 ס"מ .
|
60-80 ש"ח למטר?.
גם אם באמת מטר צנור כזה עולה 60-80 ש"ח למטר לא לשכוח שצריך להתקין בצנור 2 מחברי לחץ בשני הקצוות וזה כמובן שמייקר את הצינור, גם המחברים וגם עבודת התקנתם במכשיר מיוחד.
בברכה - רפי לין :) |
רפול ולכולם שבוע טוב וחג שמח.
הבחור היתכוון לשני הצינורות ,קו יניקה מהמיכל למשאבה,וקו חזרה מההגה למיכל.המיכל הפלסטי שעל קיר האש עים המיכסה הפלסטי שניסגר בהברגה.אין לחץ בקוים אלו וניתן ליפתוח את המיכסה שהמנוע עובד.כשאמרתי צינור הידראולי היתכונתי לצינור יניקה הידראולי שיעמוד בשמון ולא יזיע אחרי חודשים כמו שהיה אצלי.ומאז שאצלי החלפתי בפעם השניה המ"ע יבשה ופועלת יופי.
|
מורשה פיאט עושה את העבודה הזו?
ואם לא, מי עושה את זה? עם הכלי המיוחד הזה? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:07. |