![]() |
HGT תכלת למכירה (בצער רב)...
שלום לכל חברי המועדון היקרים.
לאחר כמעט שנתיים בהם העלתי חיוך בכל בוקר במהלך הנסיעה, החלטתי בצער רב למכור את הHGT הנדירה (משתדרג לMR2). בכל אופן , הרכב יד 3 , 113,000 ק"מ , צבע תכלת מטאלי, שילדה נקייה. האוטו שמור ומטופל במוסך המורשה בלבד. צמיגים רחבים. מערכת סטראו מדהימה (לא חייבים...). סך הכל האוטו מדהים , שמור , מטופל ובאמת קשה לי להיפרד ממנו - אבל בשביל הMR2 - זה שווה... המחיר המבוקש - 40,000 ש"ח. המחיר לא גמיש בכלל!!!! האוטו שווה הרבה יותר , תאמינו לי...(תבדקו) |
שנת?
|
2001
|
2001 40 אלף?
|
תמונה יש ??
שאסי וגיר אתה מתחייב ?? |
צטט:
כל אחד והבקשה שלו. שיקול של אדם חכם ואם הרכב באמת שמור ויכוללחסוך יישור קו ולתת ראש שקט לקונה אז שווה! |
אני מסכים עם עידן ה40 זה מחיר ממש טוב לHGT שמורה לפי דעתי הוא יכול לבקש ולקבל אפילו באיזור ה45 אם הרכב באמת במצב טוב
|
השאלה באה עם חיוך רחב ולא מזלזול בכלל
|
לשאלתכם...
האוטו אכן שנת 2001.
שמור ביותר... מתחייב לגיר ושילדה... יותר מזה - אני יכול להראות לכם את הדו"ח של הבדיקה שעשיתי מלפני שנה וחצי ותבינו לבד מה המצב של האוטו.... תמונות לצערי עדיין אין כי המצלמה שלי לא עובדת משום מה... השבוע אני יעלה (אני מקווה). 40,000 לאוטו כזה במצב שלו זה המחיר הכי טוב שתמצאו לדעתי... בכלל אי אפשר למצוא את הרכב הזה בצבע הזה , ורוב ה-HGT שתמצאו הן שחוקות ממש... לפרטים נוספים אתם מוזמנים לפנות אליי (בהקדם). |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:30. |