![]() |
למכירה טמפרה לחלקים
מוכר טמפרה 1995 S לחלקים.
~135,000 ק"מ. כולל הכל (מנוע, גיר וכו) 0546840011 |
מה? אתה מוכר את הטמפרה המלוקקת שלך ? (זאתי עם הווילונות והמנוע המלוקק)?
לא חראם? |
לא, וילונות אין לי =)
כנראה טעית בטמפרה =) |
אז למה?
ולמה אתה מוכר?ובאיזה מחיר? ולמה לחלקים? והשבוע דיברתי בט"ל עים מישהו מהצפון(כפר עיבלין)יש לו טמפרה לחלקים ,מנוע כימעט חדש(מוכר ביגלל תאונה).אוף אים היה לי "בית עים מיגרש".אגב גם לי יש טמפרה עים מנוע מלוקק(יותר נקי מבפנים האוטו),ווילונות.והכי חשוב ,שאני מרגיש שאוכל להגיע עים הסטישן שלי לכול מקום שארצה ,(עים הליכלוך).
|
הרכב מושבת, אחרי תאונה בכנף הקידמית
|
תוכל לצלם את פני הרכב?
את הדשבורד ואת "הסלון"...? |
|
2 צירוף קובץ(ים)
אם אתה מגיע לת"א, אני צריך את המאפרה.
בכל אופן, לשאר החברים, זה שלט המזגן שלי בטמפרה. הוא מתפקד חלקית ולכן אני מחפש חליפי. עזרתכם נזקקת. |
יחידת בקרת מע' אקלים טמפרה
זאת יחידת בקרה הכוללת בתוכה את המחשב וכפתורי הפעלה של מע' אקלים איטלקית שהותקנה בישראל ע"י חב' "אוטו קור".
מע' זאת מחקה את מע' האקלים המקורית של פיאט ויש בה כמה הבדלים. מה לא פועל כשורה ביחידת הבקרה הזאת?. כמדומני שהטמפרה שלך הנה מדגם "ליברטי" עם מע' ניהול מנוע של GM הזרקת דלק רב נקודתית. יתכן שניתן לתקנה אצל איל נוימן ב"מעבדת רכב ממוחשב" שברח' ההגנה 30 א.ת חדש (מערב) ראשון לציון, טל' 03-9526162 או 052-6388234. אתרו הנו www.vehicle-lab.net בברכה - רפי לין :) |
הצגתי כאן בעבר את הבעיה אם זכור לך,
כשאני מדליק את המיזוג בלוח שאמור להיות המעלות מופיע לי E2, ולא ניתן לשנות את המעלות. ביום חמים לאחר שהאוטו עמד בשמש, התקלה מופיעה (במקרה הטוב) לאחר חצי שעה. פירקתי את היחידה ומסתבר שהיה שם קצר (ניתן לראות בעיניים). בגדול, המזגן עובד וכל המערכות ברכב עובדות, אבל מהיום שקניתי את הרכב ועד היום הבעיה קיימת וחשבתי פשוט להתפנות ולתקן את זה אחת ולתמיד. אני קצת חושש מללכת לאיל נוימן.. או יותר נכון חושש מהמחיר. לפי דעתך יהיה ניתן לקבל הצעת מחיר לתיקון ללא התחייבות או תשלום על הבדיקה? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 06:13. |