![]() |
ישמח אם יארגנו מפגש
אני די חדש באתר ובמועדון הייתי אומר ואין לי כול כך מושג על מפגש וקביעתו הייתי שמח אם הייתם מארגנים איזה מפגש של המועדון כי אני מחכה לרגע שיהיה מפגש אפילו מתרגש כבר לבוא למפגש.
אני מבקש לקחת את הדברים שאמרתי לתשומת שלבם של מארגני הפגישה, ומבקש סליחה אם אני יוצא חוצפן מידי או מגזים איפשהו. |
מצטרף לבקשה
אני חדש בתחום הנהיגה לרכב, אני נהג אופנוע ואני רוצה לקנות פיאט. הבעיה שאני לא יודע איזו פיאט ומפגש של הפורום היה תורם לי הרבה להבנה של הדגמים והתת דגמים והיה עוזר לי להגיע להחלטה. ובכל מקרה מעניין לראות מפגש של פיאט
|
אלי, שוב פעם אתה מתחיל אם השטויות , אתה לא חדש פה ח-ח-ח,
ונכון אלי צודק באמת מה עם מפגש, אבל מפגש רציני ומושקע, ושיהיה גם משהו באיזור הדרום. |
שמעתי על משהו ב10.10, מפגש של כל מועדוני הרכב בארץ.
עוד מישהו שמע על זה? |
אתה יודע איפה זה יהיה? רק שהמשטרה לא תציק עם השטויות שלה. רק היום התחמקתי מניידת סמוייה (פולקסווגן ג'טה שמפניה סיומת 62) עם גורילה במדים בפנים. לוחית הרישוי הקדמית לא היתה במקום שלה בכלל.
|
התחמקת? מה יש לך להתחמק מניידת?
|
מהירות "מופרזת". יש לה מצלמה בפגוש קדמי, לא בא לי לקבל פלאש...
|
אז לידיעתך המצלמה שבפגוש עובדת רק כאשר הרכב חונה ומתפקדת כמו מצלמת מהירות נייחת רגילה.
והמכשיר שממנו אנו צריכים לחשוש באמת הוא הדבורה. |
אתה בטוח שהיא עובדת רק כשהרכב עומד?
הדבורה אומנם מעט מרגיזה, אך היתה היום בערב כתבה בערוץ 2 על המצלמות הדיגיטליות- אלו לא יהיו מבוססי רדאר (V1 לא תופס)- זאת הבעיה שלנו. |
צטט:
ובכל מקרה ב 10.10 יש ארוע של רוב מועדוני האספנות במושב חרב לאת במוזיאון האופניים. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:51. |