![]() |
דלת הבגז' של פונטו (או הסרת סמלים)
שלום חברה אני רוצה להחליק את כול הבגז' שלי אני יסביר לכם למה אני מתכוון.
יש לי על הבגז' מילים:פונטו ,פיאט והדגם של האוטו יאנג. עכשיו אמרו לי כמה אנשים שבשביל שאני יעשה את זה אני צריך להוריד לבד את המילים שמודבקות לאוטו ואת הסימנים שישארו אני צריך לעשות פוליש ווקס, והיו כאלו שאמרו לי להוריד ולצבוע את כול הבג'ז של האוטו במוסך של צביעה ופחחות כי פוליש לא יעזור לי, אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אייך באמת עושים את זה כדי שאני לא יבזבז סתם כסף על צביעה מיותרת של הבגז'. תודה לעוזרים !! |
הכיתוב "יאנג" זאת מדבקה בלבד, והסמלים "Punto" ו- "FIAT" הם מודבקים בלבד ע"י דבק, כל אות בנפרד. תריץ חיפוש על החלקת סמלים, היה מישהו שביצע זאת עם HGT וגם העלה תמונות. צריך להוריד בעדינות ולא צריך לצבוע שום דבר.
|
השאלה היא האם יש דהיית צבע בבגאז'
אם אכן יש, הוא ישר יראה את ההבדלים בצבע ואז הוא יצטרך לבצע צביעה אין לך ממש הרבה אופציות, אם זה מה שאתה חפץ בו דבר ראשון תוריד את האותיות והמדבקה בזהירות, חפש באתר עשו זאת בעבר, ותראה אם יש הבדלים בצבע בהצלחה וחג שמח! ערן |
1 צירוף קובץ(ים)
אם הצבע של הרכב כהה אז יראו הבדלים. אצלי הורדתי וראו קצת עד שצבעתי.
|
תודה
אני יודע שאפשר להוריד את האותיות ובזהירות אבל אני יודע שהמקום שלהם ישרט ויראו את זה חוץ מהמקום של האותיות בגלל זה שביררתי אמרו לי לצבוע את האוטו אחרי שאני מוריד את האותיות כמובן רק את הבגז' לא את כול האוטו.
מישהו יודע בערך כמה עולה עלות של צביעת בגז' ויש לו מושג איפה עושים מחיר טוב ???? ותודה על העזרה חברה !! |
צבע מטלי 300-400 ש"ח בלי פחחות.
|
עידו אני מבקש בכל לשון של בקשה...תפסיק לעלות תמונות!
בסוף אני גם יעבור ל-hgt |
1 צירוף קובץ(ים)
שאתה רושם 300-400 ש"ח זה המחיר המקסימלי או המינימלי ?
דרך אגב עידו בנוגע לתמונות שאתה מעלה של ה-HGT אני ישמח מעוד אם תעלה עוד למה אני חולה על האוטו הזה ועושה לי טוב לראות אחד כזה כול פעם מחדש |
|
צטט:
הבדלי צבע זה משהו אחר. וכאן פוליש יכול לעזור. ייתכן ויהיה כדאי לתת לבעל מקצוע לבצע את זה. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 23:12. |