![]() |
פנס קדמי בפונטו ספייס וצמיגים שחוקים
שלום לכולם!
מה שלומכם? כמה שאלות לי אליכם לפני שהאוטו שלי ניגש לטסט 1.הפנס הקדמי שלי באוטו ( פונטו ספייס שנת 2002) סדוק מבפנים כאילו יש רטיבות כזאת מבפנים אבל בעצם זה לא רטיבות הוא כאילו נסדק מהחום או משהו כזה הפנס עצמו עובד יש עליו מעין כתמים כאלה של "רטיבות " . האם על דבר כזה יכשילו אותי בטסט?? 2.הצמיגים האחוריים שלי קצת שחוקים עשיתי כיוון פרונט ואיזון גלגלים והחלפתי את הקדמיים עם האחוריים כי המתלה הקדמי שחק אותם הקדמיים בסדר עכשיו והפרונט תקין שאלתי האם על הציגים השחוקים יעבירו אותי טסט? בתודה מראש וחג שמח!! אסף |
לגבי הפנס, אני לא מאמין שזה יכשיל אותך בטסט. ראיתי מספיק פונטו עם פנסים לבנים כמעט, שעוברות טסט....
לגבי הצמיגים, יתכן שכן, תלוי עד כמה הם שחוקים.... |
הפנסים בפפונטו "מלבינים" בגלל השמש היוקדת בארצנו ,
מומלץ לא להשאיר את הרכב בשמש - קבל לינק מ CF שבו מפורט פרוייקט על החזרת בהירות הפלסטיק של הפנסים גם כן בפיאט פונטו ספייס : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115021 טיפ שלי- קח טיפה ווקס של הרכב , מרח אותו על הפנסים חכה כמה דקות עד שיתייבש ושפשף ברכות :wink: עד להחזרת הברק. עידן. |
הפנסים נורא דהויים נהיה להם צבע לבן כזה כנראה באמת בגלל השמש כי הם לא קיבלו שום מכה
מה אפשר לשים עליהם כדי שזה יעזור ?? וקס יעזור?? ואם לא וקס איזה חומר??? על דבר כזה מכשילים בטסט? |
קצת קשה לשחזר אותם, מפני שהפלסטיק ניזוק מבפנים בחלק מהמקרים.
יתכן ווקס יעזור, תנסה, להזיק זה לא יכול. שמורחים ווקס מוסיפים שיכבת הגנה, אז אין לך מה לדאוג שמשהו יהרס. לא אמורים להכשיל אותך בטסט, אם עוצמת התאורה נשארת כמו שהיא... |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:43. |