![]() |
פילטר פתוח,
הי . יש לי שאלה לגבי פילטר אוויר פתוח,
אני רוצה לבנות צנרת שאותמת את הפילטר לא 100%, סביבות ה90% , ושתאפשר לו לישאוף אוויר קר מבחוץ ,ולא אוויר חם מהמנוע, השאלה שלי עם זה ישנה את סיגנון שמיעת הפילטר?! הפילטר מיתחבר למנוע, זה הפילטר,http://www.zix.co.il/viewer.php?id=162095108.jpg |
אתה רוצה לבנות צנרת שתשאב אוויר לא דרך הפילטר?
|
צטט:
אני רוצה לבנות צנרת שתיתחבר לפילטר עצמו ותישאב אוויר קר מבחוץ. |
צטט:
|
צטט:
ולהשאיר קצת מרווח בשביל שהרעש של הפילטר לא יעלם לגמרי , ניסיתי את זה והאמת שהוא העלים לי את הראש של הפילטר ,ומיזה חששתי אז מה שעשיתי פשוט לא חיברתי את הצנרת לפילטר ולא אטמתי , אלה שמתי אותו ממש קרוב לקצה שפשוט הרעש לא יעלם ושהוא ישאוב תאוויר הקר. |
מה אתה רציני?
סע בלי פילטר וזהו :???: |
אוי ווי :???:
או במילים אחרות, הפילטר עכשיו לא אפקטיבי וחלקי אבק וחול נכנסים למנוע ומאיצים את השחיקה. |
ממה שאני הבנתי לסטס יש מצערת ממנה יוצא צינור שאליו מחובר פילטר פתוח ומהפילטר הוא רוצה לחבר 90% עוד צינור למקום יותר מאוורר בשביל לינוק אוויר קר יותר ולהשאר עם הרעש יניקה.
|
צטט:
ואתם במקום להבין.ולנסות לעזור באים בגישות מילים מוזרות עדיף על תענו וזהוא, ופיליפ? דרך עגב עם כל כך קשה לך להבין במה מדובר זה אוטו דבר כמו שאתה עשיתה, שחיברתה את הפילטר למקום שיש לידו צינור והצינור מספק אוויר קר, כל קך קשה להבין?! בפעם הבאה תנסו בלי מילות גאווה ומילים לא קשורות!! |
לדעתי, השינוי, אם ישנו בכלל, במה שביצעת אצלך ברכב עם הצנרת בקושי יהיה מורגש.
בנוסף, שינוי ברעש? זה מה שמעניין אותך? :| |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:23. |