![]() |
[פרויקט מצולם] צביעת הטמבונים ומראות
8 צירוף קובץ(ים)
התלבטתי הם לצבוע בצבע הרכב או לשחור, בסוף הלכתי על שחור.
תהליך העבודה היה: ספרי פלסטיק של KRYLON של יעקובי(הצבע הוא שחור מאט). נייר דבק והרבה עיתונים לכסות את הרכב. קודם כל לפני הצביעה וכיסוי הרכב שוטפים את הרכב ובמיוחד במקומות שצובעים אחרי זה עוברים אם טיינר(רשמתי נכון?) לחכות שיתיישב. משך העבודה לקח לי 4 שעות, הכיסוי לקח המון זמן. עוברים על החלק שצובעים לפחות 3 פעמים. ואלו התוצאות שיצאו(בקרוב יצלם במצלמה רגילה ולא מהפלא, יראו הרבה יותר טוב. תמונות 1-4 תמונות לפני הצביעה. קובץ מצורף 1775 קובץ מצורף 1776 קובץ מצורף 1777 קובץ מצורף 1778 תמונות 5-8 לאחר הצביעה . קובץ מצורף 1779 קובץ מצורף 1780 קובץ מצורף 1781 קובץ מצורף 1782 תמונות יהיו בהמשך. |
יצא יפה מאוד.
אשמח אם תוכל לפרט יותר על תהליך העבודה, חומרים שהשתמשת ושאר מידע חיוני. אני מקווה שהשרשור הזה יהיה מיני מדריך שיתאר את תהליך העבודה ויעזור לאחרים ואז אוכל לצרפו לשורת המדריכים והפרוייקטים בשרשור הדביק של פונטו דור ראשון. |
מדהים, עבודה מקצועית. אני זוכר שצבעתי טמבונים ברכב הראשון שלי (דיהטסו שרייד 86) לא עלה בדעתי לעטוף ככה את האוטו.
|
8 צירוף קובץ(ים)
המשך הפרויקט הקטן שלי.
צבעתי גם את הידיות והפס שמתחת לרכב. קובץ מצורף 1796 קובץ מצורף 1797 קובץ מצורף 1798 קובץ מצורף 1799 קובץ מצורף 1800 קובץ מצורף 1801 קובץ מצורף 1802 קובץ מצורף 1803 |
יפה הפונטו שלך... :)
אני הייתי גם מחפש פסי מגן לדלתות כמו שיש לפונטו ה"יוקרתיות" יותר ומדביק אותם במקום המגנים האלה שיש לך כרגע ומוצא איזה טאסות שיותר מסתירות את הג'אנט גם להוריד את הפסים הזוהרים יראה מעולה, אבל מנסיון צריך להיות לך הרבה סבלות בשביל זה :D |
תודה על התגובות.
זאת רק ההתחלה רוצה לסדר בה עוד הרבה דברים, לגבי הפסים נסיתי להוריד וזה ממש קשה שרט טיפה את הצבע, מחפש איזה חומר שמוריד את זה בלי שישרוט. יש לך תמונה של הפסי מגן לדלתות היוקרתי? כי אני לא נתקלתי בהם |
צטט:
אשמח גם לפרטים על תהליך העבודה. |
6 צירוף קובץ(ים)
צטט:
תחמם את הקצה ואז תמשוך ותחמם את ההמשך תוך כדי כמה שאפשר בלי לשרוף תאצבע הנה תמונות של פונטו עם פסי מגן ( אין לי מושג באיזה דגם יש כזה.. ואפשר גם לקנות פסים "ג'נריים") והאין פסים שלי :grin: הרבה עבודה, אבל למשוגעים כמוני וכנראה שגם כמוך זה שווה:mrgreen: |
אחלה של עבודה יישר כח כל הכבוד!
ובדרך כלל את הפסים האלו תוכל לימצוא בפיאט פונטו דור 1 בעיקר בדגמים מסוג XTZ |
כל הכבוד, עבודה יפה מאוד.
יש לי בדיוק אותה הפיאט כמו שלך, אותו הצבע, אבל בגלל פיצוץ קטן בחלק האחורי של הרכב, בצד, ליד תא המטען, אז אני שוקל בעתיד כבר צביעה של כל הרכב עם כל תיקוני הפח במקום להתעסק עם זה. אבל בהחלט עשית עבודה מקצועית, נקייה ויפה. מקווה בשבילך גם שזה יהיה מספיק עמיד למזג אויר הלא קל בארץ. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:31. |