![]() |
אוטוטו טסט, מה צריך לעשות?
שלום לכולם
אוטוטו יש לי טסט לרכב ואני רציתי קצת עצות מה אני צריך לבדוק , להחליף ..קצת עצות שיעבור בשלום הכל ... ***אנא רשום את דגם הרכב, ודאג לפתוח את השרשור בפורום הנכון.*** |
אורות ווינקרים תקינים
ברקסים , כולל בלם יד העדר חופשים במתלה ( תפוחים , משולשים ) בולמי זעזועים לא נוזלים העדר חופשים במערכת היגוי ( מסרק + תפוחים) נתוני CO תקינים צמיגים ופרונט זהו בגדול בהצלחה |
בתור אחד שעבר טסט היום בצהריים ממליץ לך גם על, תוסף "גולד לבל", למניעת זיהום אויר שלא תהיה לך בעיה בבדיקת זיהום האוויר.(מה שאהבתי, החברה מתחייב להחזיר לך את הכסף במקרה ולא תעבור את הטסט בגלל זיהום ככה שזה שווה את זה)
|
יוסי, אל תשלה את עצמך, וגם לא אחרים. אף אחד לא מחזיר כסף בכזו קלות.
קרא את האותיות הקטנות להבא. |
בנוסף בדוק את כל הגומיות והגרמושקות בתחתית הרכב שהם לא סדוקות או קרועות., גומיות תפוחי הגה, גומיות תפוחי משולשים, גומיות של מסרק ההגה וגומיות של הציריות.
קח איתך ליתר ביטחון אפוד זוהר ופח קטן שחור (נשבע שפעם בדקו לי את זה). שני פסים זוהרים בחלק האחורי של הרכב, מנורת ברקס אמצעית שמותקנת בשימשה האחורית, כיוון אורות עדיף בדיקה בחושך על קיר בגוון בהיר, בדוק ששני אלומות האור אחידות בגובה. גל רזרבי תקין ומנופח. ותיזהר מהבחור שצועק ברמקול ועומד בבור, רגע לפני שאתה יוצא מהבור, בלי שתשים לב הוא מדביק לך על הפגוש האחורי מדבקה שכתוב בה "טסט בהונלולו", אני אומר לו בנחמדות לפני הכניסה לבור שאני רגיש למדבקות. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:39. |