![]() |
צלחות ורפידות לבראבו 1.4 ידני
אז ככה מחפש משהו תחליפי מומלץ לא זבל סיני.
|
לא הבנתי למה אתה מתכוון בדיוק?
רפידות ברקסים? שאתה אומר צלחות אתה מתכוון לדיסקיות ברקסים? (בד"כ שולחים לחריטה?) |
צלחות =דיסקים
רפידות =דיסקיות ככה אני מבין. היום לא ממש משתלם לשלוח לחריטה, לחכות בתור לחרט ולהמתין עד שתסתיים עבודת החרט. פעם אחרונה שעשיתי חריטה היה לפני כשנה וחצי, שילמתי על חריטת שתי צלחות 70 ש"ח. מחירי הצלחות היום ממש זולים ולדעתי לא משתלם לחרוט. אני הרכבתי לפונטו דור 1 לפני 3 שבועות צלחות ורפידות קדמיים בעלות של 160 ש"ח, זבל סיני. אם יחזיקו שנה וחצי אני אהיה מבסוט, מבחינת עצירה פתאומית ובלימה רגילה הם בסדר גמור. |
לעשות חריטה אי אפשר כבר הם אכולים משני הצדדים בכמות כזו שאני לא חושב שכדאי בכלל לנסות. והעלות היא לא כזו גדולה עדיף ללכת כבר על סיני ולא לחרוט את אלה (גם מהסיבה שאיני יודע איזה דיסקיות ברקס הרכיבו לפני ).
אבל אשמח לעוד דעות לגביי מחירים וחברות...? |
brembo ,Ferodo, LUCAS טובים
יש עוד הרבה אחרים כמובן . |
שמות לא עוזרים לי סתם ככה .
זה כמו שאני ילך לחנות חלפים והוא יזרוק לי שמות .(אני עדיין לא יבין בחברות לרפידות ודיסקיות ברקס) . אני צריך שם של חברה תחליפית זולה שתתן תמורה טובה לשקל . |
צטט:
בקש מחיר לכל אחת מהחברות שהוצעו לך ותעשה אתה את השיקול שלך. |
צודק ...
ועוד טיפ , תברר כמה עולה מקורי וכמה עולה סיני\טורקי הכי זול - זה ייתן לך גבולות גזרה , ומול זה תחליט לבד לגבי התחליפי . |
פירוקיות לא בא בחשבון?
|
בברקסים לא בא בחשבון כאשר המחיר לחדש סיני הוא 160 ש"ח מוכן להתפשר על סיני אבל לא על משהו מפירוקייה שאני לא יודע מה שמו שם בשביל לחסוך 50 100 שקל
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:25. |