![]() |
בעיה של קרקושים מוזרים ספייס 01
הייתי היום אצל מורנו, אדון חיים האיש והאגדה ממוסך שמשון בעקבות בעיית רעשים מוזרה
החלפנו בלמי זעזועים קידמיים ואחוריים והרעש לא הפסיק אחכ בדקנו מה עוד יכול להרעיש ופשוט לא מצאנו . הרעשים נשמעים כמעט ובכל במפר הוא כביש משובש ופשוט מטריפים אותי מה זה יכול להיות גם אני וגם חיים לא יודעים ובעקבות זה אני פונה לפורום שאולי נתקל בבעיה דומה . חוץ מהבדיקות הללו שעשינו היום אני בודדתי במסקינטייפ את הברזלים שבכסאות ואני מחזיק את המגש האחורי מבודד בעזרתו של מגבות ככה שהרעש הוא כנראה אבל דגש על כנראה מבחוץ. אני ישמח לכל כיוון כלשהו שיכוון אותי אל הבעיה שלי או שיעזור לי לפתורה. תודה רבה שחף. |
האם בדקו חיכוך כבלים של בלם יד?
|
תבדוק גומיות של מוט מייצב משני הצדדים (מתחבר למשולשים),
אני החלפתי והבעיה נפתרה. |
צטט:
צטט:
|
תיתכופף מיתחת לאוטו
ונדנד את האגזוז .יכול להכות שהוא מרעיש.
|
זה לא המושב האחורי ? :-)
|
אם הרעשים הינם רעשים של חריקות - אשמח לדעת מה היה הפיתרון, כי גם לי יש רעשים כאלה, שרק הולכים ומחמירים ולא מצאתי את הגורם...
|
רון, אם אצלך יש "ציוצי אפרוחים" מהחלק האחורי אז מדובר על כבלי בלם היד.
איזה רעשים יש לך? |
התחיל בציוצים והחמיר עם הזמן, היום זה כבר יותר נוטה ל"חריקות" ממש כמו ציר חלוד.
פתחתי שירשור בזמנו או שנצל"שתי שירשור כלשהו לא זוכר, שבו רשמת לי לבדוק את כבלי הבלם יד, ואכן עשיתי זאת. כל הכבלים היו במקומם, מוחזקים הייטב ע"י התושבות המקוריות אני משער (לא היה שום אילתור של אזיקון או משהו דומה). ניסיתי בכל מקרה לשחרר אותם, ולא היה שום שינוי, בדיוק אותו הרעש. כאשר אני נמצא מחוץ לרכב, ולוחץ אותו למטה ומשחרר מהר (בדיוק כמו שקורה לרכב בזמן גבשושית), אז אני שומע את החריקה גם שהרכב לא בתנועה (כך פסלתי כל אפשרות למייסב למרות שהיא לא הייתה כל כך הגיונית בכל מקרה). יש לציין שהרכב מגיע מהחלק האחורי של הרכב (או בכל אופן נשמע ככה). |
אני בדקתי מושב אחורי ץהרעשים נשמעים אפילו שעומדים בעיקר בבוקר ובלילה .
ובכל במפר או אפילו אבן קטנה על הכביש בכל אופן תודה היום האוטו הולך לנוח קצת אצל חיים בתקווה שימצא הפיתרון. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 15:15. |