מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   אוף טופיק (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   האם אתם רוכשים מוצרים דרך EBAY? (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6049)

צביקוש23 28-03-09 13:36

האם אתם רוכשים מוצרים דרך EBAY?

מכיוון שלפני מספר חודשים גיליתי את העולם המופלא של EBAY וממש לאחרונה רכשתי 2 מוצרים (בתקווה שיגיעו תוך 14 יום.....:eek: ) רציתי להתעניין האם יש כאן עוד אנשים שרוכשים \ רכשו מוצרים דרך EBAY והאם הסחורה הגיעה בשלום.

liorwohl 28-03-09 14:19

איביי זה פשוט מעולה, בארץ אין מבחר בכלום, אין חלקים שהם קצת מיוחדים, ומה שכבר יש עולה מלא, האינטרנט הציל אותנו.
אני קניתי משמה את הלוח שעונים של sxi
ועכשיו אני מתכנן להזמין נעילה מרכזית וחלונות חשמל (יוצא יותר זול מנעילה בארץ...)
אפילו חלק קטן למחשב שבארץ עולה 60 שקל הזמנתי מאיביי ועם המשלוח והכל יצא חצי מחיר :p
ואבא שלי קנה כמה דברים למכוניות שלו גם..

הפעם היחידה שהיה בעייה עם האיביי זה היה עם חלק אחד שאבא שלי הזמין, למוכרת לא היה paypal אז שלחנו את הכסף בדואר, והמוכרת אמרה שגנבו את הכסף מהמעטפה ולא שלחה כלום. (אבל גם היו בהתחלה כמה הצלחות עם תשלום בדואר, אבל מאז רק paypal)

צביקוש23 28-03-09 14:27

האם הלוח שעונים הגיע בדואר? (דואר רשום)
כי הבנתי שיש מוצרים שלא ניתן לשלוח בדואר אלא רק באמצעות חברות בלדרות ועמילות מכס

אשמח לשמוע

צטט:

במקור פורסם על ידי liorwohl (הודעה 43362)
איביי זה פשוט מעולה, בארץ אין מבחר בכלום, אין חלקים שהם קצת מיוחדים, ומה שכבר יש עולה מלא, האינטרנט הציל אותנו.
אני קניתי משמה את הלוח שעונים של sxi
ועכשיו אני מתכנן להזמין נעילה מרכזית וחלונות חשמל (יוצא יותר זול מנעילה בארץ...)
אפילו חלק קטן למחשב שבארץ עולה 60 שקל הזמנתי מאיביי ועם המשלוח והכל יצא חצי מחיר :p
ואבא שלי קנה כמה דברים למכוניות שלו גם..

הפעם היחידה שהיה בעייה עם האיביי זה היה עם חלק אחד שאבא שלי הזמין, למוכרת לא היה paypal אז שלחנו את הכסף בדואר, והמוכרת אמרה שגנבו את הכסף מהמעטפה ולא שלחה כלום. (אבל גם היו בהתחלה כמה הצלחות עם תשלום בדואר, אבל מאז רק paypal)

liorwohl 28-03-09 14:41

לא, שלחנו למישהו שהיה בגרמניה באותו הזמן והוא הביא את הלוח.

בכל מקרה, הכל אפשר לשלוח ישירות לדלת שלך- המוכר דואג לזה, זה לא צריך לעניין אותך חוץ מהמחיר של המשלוח שמתווסף למחיר של מה שקנית.

eliko1976 28-03-09 15:49

אני רכשתי מלא מוצרים דרך האתר .
לעולם לא הייתה לי שום בעיה .

Caveman 28-03-09 16:11

רוכש משם בדרך קבע.
היו כמה מוצרים שלא הגיעו, בעיקר דברים קטנים. רובם הכמעט מוחלט של המוכרים מחזירים את הכסף, או שולחים מוצר נוסף. אנשים עובדים קשה בשביל המשובים החיוביים, זו הדרך שלנו בתור קונים לדעת על האמינות שלהם.

צביקוש23 28-03-09 16:12

אני הזמנתי (וזכיתי כמובן) 2 מוצרים , (הזכיה הייתה בערך ביום שני)
מוצר אחד מראה"ב השני מאיטליה.
ברגע שיגיעו (אם יגיעו) אדווח לכם מה דעתי על הענין:)

Caveman 28-03-09 17:27

לפי הניסיון שלי, משלוחים מאירופה מגיעים תוך שבוע עד שבועיים, ארה"ב בדר"כ תוך שבועיים +.
הנג-קונג ודומיהם, עד שבוע.

אני בדר"כ רוכש במכירות לא פומביות.

raanan_t 28-03-09 18:15

גם אני כשנחשפתי ל-EBAY הופתעתי, אפילו ווקס לשיער מצאתי שם בפחות מחצי מחיר (כולל המשלוח) ממה שאני משלם כאן. כמו כן, את רוב חלקי המחשב שבניתי לרכב, רכשתי ממוכרים ב-EBAY. כמובן, ישנם דברים רבים שאינם משתלמים ולכן שווה לבדוק לעומק כל מוצר ומוצר.

BentzZz 28-03-09 21:03

אוקיי

ואיך ואיפה המכס נכנס לתמונה?
מה היא המגבלת גודל\משקל?

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:37.