מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   פונטו - טכני (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=24)
-   -   לידיעת בעלי ה HGT (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6006)

orenhazan 24-03-09 17:59

לידיעת בעלי ה HGT

ישנה איזה מגמה חדשה במחסן המרכזי של פיאט שמסתמנת בזמן האחרון והיא להפסיק להחזיק במלאי חלקים שוטפים לפונטו HGT זאת אומרת חלקים שעד עתה הוחזקו במלאי השוטף של המחסן יוזמנו אך ורק על ידי הזמנה מיוחדת שתיקח בערך שבועיים להגעת החלק לארץ.
לא מדובר על חלקים שקשורים בבטיחות אלא כל מיני חלקים אחרים.
המגמה הזאת התחילה בעקבות אירגון מחדש שמבצע המנכ"ל החדש של פיאט וחלק מזה זה צימצום המלאי של המחסן לגבי רכבים שאין הרבה בארץ דהיינו אלפות למינהם פיאט קופה למשל וגם ה HGT בפנים.
יש הרבה בעיות היום בסמל"ת לכן תקחו בחשבון שבזמן הקרוב יווצר מחסור בחלקים זמינים שעד היום היו במחסן המרכזי אני כבר נתקל בזה בעבודה השוטפת היום יומית וזה יוצר בעיה.
אז לידעתכם.
תודה אורן.

coupe20vt 24-03-09 18:08

חלקים

כבר מזמן אין חלקים לפיאט קופה כל חלק סרט

orenhazan 24-03-09 18:14

נכון אתה צודק אבל עכשו גם ה HGT הצטרפה לחגיגה ויש פה הרבה חברי פורום שיש להם את ה HGT לכן ראיתי צורך להביא את העניין לידיעתם.

ido 24-03-09 18:19

תודה, למרות שאין לנו הרבה מה לעשות בעניין וזה לא רק בפיאט, גם בהונדה עם ה s2000 או הלג'נד אין חלקים בארץ.

student 24-03-09 18:38

מתי ה- HGT האחרונה נמכרה בישראל ? (לא שנת דגם אלא שנה קלנדרית).

orenhazan 24-03-09 18:50

צטט:

במקור פורסם על ידי student (הודעה 43092)
מתי ה- HGT האחרונה נמכרה בישראל ? (לא שנת דגם אלא שנה קלנדרית).

2002 בתור דגם 2003.

Caveman 24-03-09 19:50

אפשר קצת דוגמאות אורן?

אגב, אני תמיד מוודא לפני הגעה לטיפול שכל החלקים נמצאים.

stio 25-03-09 00:46

היבואן לא חייב להחזיק במלאי חלקים לרכב שיוצר לפני למעלה מ- 7 שנים.
למרות זאת הייתי מציע למנכ"ל החדש לעשות סדר (ודחוף) בכל המוסכים שלו באיזור חיפה, כי לפחות בתקופה שלי עם האונו זה היה בלתי נסבל.

orenhazan 25-03-09 07:02

צטט:

במקור פורסם על ידי Caveman (הודעה 43110)
אפשר קצת דוגמאות אורן?

אגב, אני תמיד מוודא לפני הגעה לטיפול שכל החלקים נמצאים.

יש הרבה דוגמאות אבל בוא אני יסכם כך רק חלקים שקשורים בבטיחות ובטיפולים שוטפים יש במלאי כמו רפידות בלם, צלחות בלם ומה שקשור בטיפולים שוטפים.
אבל מצד שני אם הולכת משאבת מים אז תצטרך להעמיד את הרכב שבועיים עד שתגיע משאבה מחו"ל. או למשל צינור מים שהתפוצץ או משאבת דלק לא תקינה או כל חלק אחר שגורם לרכב לעמוד.
עד עכשו החלקים האלה היו במלאי אחרי אירגון המחסן המרכזי הרבה חלקים שעמדו במחסן הוחזרו ליצרן מכיוון שעברו 7 שנים והיבואן לא מחוייב יותר להחזיק במלאי השוטף חלקים.
זה הרבה פעמים יוצר בעיה כי אתה לא יודע מה עומד ללכת ברכב ולפעמים אין ברירה אלא להעמיד את הרכב עד שהחלק יגיע.

agent5 25-03-09 11:22

נכון שיש כאן עניין של רכב מושבת בחלק מהמקרים אבל אני אישית גם ככה הולך להזמין חלקים מעבר ל"שוטף" מאנגליה, גם כי יש הרבה יותר מבחר חלפים משומשים וגם כי המחיר כולל משלוח ומיסים משתלם הרבה פעמים.

צריך פשוט להשגיח על הרכב יותר, לנסות "להריח" חלק שעומד לשבוק חיים או מתחיל לעשות בעיות ולהזמין במעוד מועד.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:22.