![]() |
דאיוו ריסר בעיות בגיר
שלום וערב טוב:)
לאבא של חבר של אמא שלי יש בעייה בגיר, יש לו דאיוו ריסר שנת 94 אוטומת. אח שלו פתח את אגן השמן של הגיר וראה שאין שם את המחשב8O אמרו לי שיש גירים כאלה שאין מחשב אבל זה לא משנה אכשיו. אז הבעייה ככה שסמים על d ונוסעים האוטו לא מעביר מי 1 ל2 לא מעביר אילוך ל 2 וחבר של אמא שלי בדק עם המדיד שמן הוא אומר שאין לחץ שמן ולא עולה השמן או יורד. אנחנו מכונאים אבל אנחנו לא מטפלים בגיר אוטומתי!!! כי אנחנו לא יודעים שם כלום חוץ מי לאחליף את הפילטר. אני מבקש מימכם בבקשה תעזרו לי אני אוהב את המכום יש לי רושם טוב ואני רואה שהרבה אנשים פונים לפה עם שאלות שלא קשורות לפיאט אז בבקשה תעזרו לנו עם זה היה האוטו שלי היתי מחליף גיר אבל בעל האוטו פנסיונר שירת במלחמת עולם 2 ברוסיה ואין לו כסף לגיר חדש אני מקווה שאני עשיתי הכול נכון ולא תעתי בשום דבר אז בבקשה תעזרו חברים במה שאתם יודעים גם יעזור לי מאוד תודה מראש :):) |
גיר אוטומטי בדייהו רייסר
צריך לגשת לבדיקה במכון גירים אוטומטיים ולפי הממצאים להחליט הלאה.
מהיכן אתם בארץ., כי אולי אוכל לכוונכם למכון מתאים. בברכה - רפי לין :) |
אנחנו מי רמלה
אנחנו מי רמלה.
מר לין אוליי יש לך איזה משהו לאגיד לי בקשר למחשב יכול ליות דבר כזה שאין שם את המחשב ? אוליי אתה יודע מזה יכול ליות ? |
גיר אוט'
גשו אל "י.ס גירים אוטומטיים" שברח' דוד מרכוס 27 א.ת סגולה פ"ת,
טל' אל ספי 057-3868964 או לשותפו יניב 057-4561723 או למשרדם 03-9303488. בברכה - רפי לין :) |
אני לא יודע עד כמה אפשר להשליך את המקרה בו טיפלתי ונתקלתי אליך אבל בכל מקרה אני אספר בקצרה, הגיע אלי דיהטסו שרייד 1000 סמ"ק אוטומט מודל 89, הבעיה של הגברת הייתה שמרגע ששמים את הרכב על D הוא מתחיל הילוך ראשון וזהו, לא עובר להילוכים הבאים.
היא פשוט הייתה נוסעת בצורה כזו שהיא הייתה שמה על 1 ברגע שנגמר ההילוך מעבירה ל 2 וברגע שנגמר ההילוך מעבירה ל D ואז הרכב היה נוסע כמו שצריך. אבל אם היא מכניסה ל D ומתחילה נסיעה, הרכב היה מתחיל הילוך ראשון ולא מעביר הלאה לבד. היא הגיע למקום של גירים אוטומאטים שם אמרו לה שהגיר הלך והיא צריכה גיר משופץ, המון כסף ועבודה, מישהו המליץ לה עלי, והיא הגיע אלי, הפכתי שם את האוטו למרות שאני לא מומחה לגירים אוטומטים, ובסופו של דבר מצאתי חוט חשמל שנותק בחלק התחתון מאחורי המנוע, החזרתי אותו למקום וחיזקתי אותו, והפלא ופלא הגיר חזר לתפקודו המלא בדיוק כמו שצריך. מאז עברו 4 שנים, והיא מברכת אותי כל פעם שהיא מגיעה לטיפול שגרתי. |
תודה רבה
כודם כול תודה לאדון לין על העזרה
סהר אתה אומר שבגיר אוטומת הכול יכול ליות ואני צודק איתך. גם אני מכונאי ואני לא יודע כלום על גיר אוטומת:mad: קרה מיקרה שאחד האנשים שמטפלים אצלי באה אליי יום אחד עם האוטו פ'ג'ו 306 xt הוא אומר לי האוטו לא נותן כלום עליתי על האוטו אני נוסע 5 מטר בום האוטו לא נוסע :o אפנתי אותו דרך מוסך של חבר לגיר טק אני לא מכיר את המכום לא היה לי עבר עם המכום הוא ביקש שאני יבוא איתו ללוד למכון גירים אזה. באתי איתו על גרר איש הקשר שלי חיבר את האוטו למחשב ואמר שלפי הרעש ולפי הבדיקה אלכה משעבת שמן גיר פנימית:o אני מה אני מבין בגיר אוטומת ? אמרתי טוב ניראה ולכחו את האוטו הביתה ואז למוסך של חבר שלי ביתי ביתך שם אביאו לו גיר מהיבואן סמו את הגיר עדדדד אכשיו אין בעיות ויש לי עוד שאלה יכול ליות דבר כזה שאין מחשב בגיר ?:?: |
??
אדיין אין תשובה ?:sad::sad:
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:06. |