![]() |
אפשרי לעשות טמפרה אברט ?
שלום וערב טוב.
כמו שכתוב בכותרת העם יש טמפרה אברט ? אני יכול לעשות טמפרה אברט ? זה חוקי עם אני יעשה דבר כזה ? הקוונה שלי היא לסים מדבקות של אברט אגה עם אברט ועוד דברים של אברט ומישהו יכול לאגיד לי מזה אברט ? ( אני יודע שזה תוספות אבל למה קוראים לזה אברט ) |
לא יודע על מה אתה מדבר
אבל אני כן יכול להגיד לך שמסתובבת בארץ פיאט טמפרה טורבו אחת בודדה שיובאה לארץ בייבוא אישי בשנות ה 90 , תוצרת ברזיל כמובן |
אברט
טמפרה טורבו ?
אני רואה שיש פונטו אברט עם אבזור גדול ואוטו שונה אז חשבתי אוליי יש גם טמפרה. מעיניין עם הוא מוחר את האוטו |
אבארת' זאת סדנה לשיפור רכבים שנקנתה ע"י פיאט ועובדת איתם צמוד.
|
אוקיי
אכשיו אני יודע מזה אברט:D
אז השאלה שהכי חשובה לי אני יכול לעשות את האוטו שלי אברט ? אברט זה נישמע כמו מישפחה איטלקית שעם אני יעשה חיקוי של המכוניות שלהם אז לא יהיה טוב :D ניראה לי סימון יעשה איזה סירטון על מישפחת אברט :D ואכשיו באמת הם לא יכולים ליתבוע אותי על משהו כזה ? או עפוך הם עוד יתנו לי על זה כסף :D |
מה זו גרסת אבארת' מבחינתך?
אם במקור הרכב שלך לא יוצר בגרסת אבארת' (ואני דיי בטוח שלא), לא תוכל לרכוש את האיבזור של הגרסה הזו, כי הוא לא יהיה קיים. |
אזז..
ביגלל זה אני שואל עם אפשר ?
ואני רוצה רק מידבקות וכול מיני דברים דומים |
אפשר מה? להדביק מדבקות? את זה אפשר לעשות לכל רכב...
מדבקות עם סמלי אבארת' לא יהפכו את הרכב שלך לגרסת אבארת'. אבארת' לפיאט היא כמו מה AMG למרצדס, או חטיבת M-Power ל BMW. |
אז זהוו
תיראה אני רוצה לעשות בידיוק כמו שיש באוטו שלך את כול האבזור של העקרב
באוטו שלי :D:p |
אח שלו... מדבקת "turbo " נותנת 50 כ"ס לאוטו
ואם תדביק מדבקות אבאראט וציור של עקרב.. יהיה לך עוד 100 כ"ס... תהנה אח שלנו:) קרעת אותי ! ענק! :) צטט:
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:37. |