![]() |
פיצוץ במיכל מים של הרדיאטור
שלום ברשותי פיאט פונטו ספייס SX 2001 היום איך שחניתי את הרכב בבית ראיתי שכול המים ברחו הבחנתי בסדק במיכל מים של הרדיאטור. לפי מה שהבנתי המיכל מחובר לרדיאטור עצמו ואין דרך להפריד אותם כדי לקנות רק מיכל חדש
האם מישהו יודע אם זה נכון וכמה יעלה לי רדיאטור חדש עם כול העסק והאם זה מקרא נפוץ או שזה קשור לאופי הנהיגה תודה |
מנסיוני
החלפתי בדגם שלי mk1 תחליפי 550 ש"ח שלך צריך לעלות כ- 700 ש"ח
אתה חייב להחליף רדיאטור |
מכובדי שלום רב,
כל מקרה לגופו, זוהי תשובתי לשאלתך האם המקרה נפוץ.
לדוגמא, בעל רכב, שידאג להחלפת מיי קירור מיוחדים לפיאט באופן שוטף, הרדיאטור שלו יחזיק שנים רבות. בעל רכב אחר שלא מתעסק בכלל עם הרדיאטור עד שלא עולה ממנו עשן לבן, או לא מבצע ריענוני מיי קירור, או יותר גרוע פשוט שם מים רגילים, סביר להניח שהרדיאטור לא יחזיק שנים רבות. לגוף שאלתך, ברכבך לא קיים מיכל עיבוי כמו ברכבים אחרים, אצלך קיים רק רדיאטור, לפיכך כן, אתה צריך להחליף את כל הרדיאטור. יכולים להמליץ לך לשים דבק כזה או אחר על מנת לסתום את הנזילה, אך אני עברתי את גיל השיבצורים. כך שהמלצתי היא רדיאטור חדש בלבד. לגבי אופי הנהיגה, אני לא רואה פה קשר, אלא אם נכנסת במישהו עם הקדימה של האוטו, ואז פגעת פיזית ברדיאטור. ואכן המחירים נעים בסדר הגודל שאמר זה שמעלי. טיפ - דאג להביא איתך נוזל קירור מיוחד לפיאט שאתה הולך להחליף את הרדיאטור, אם כבר עושים בעיניין הזה יישור קו, לפחות לעשות אותו כמו שצריך. טיפ נוסף - אני מתזכר אותך, שאם אין מים ברדיאטור, או נזילה גדולה מאוד ממנו, אין להניע הרכב! קח אותו בגרר למוסך!!!! |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:57. |