![]() |
איזה שיפורים אפשר להוסיף
קצת חדש בזה..
אז ככה יש לי פונטו מודל 2000 מנוע 1100 יש איזהשהיא דרך להאיץ אותה טיפה... ולהוסיף כ"ח |
כמובן שיש ..
לי יש פונטו 1100 עם השיפורים הנ"ל : סעפת יניקה 38מ"מ, קאמשאפט חם, מיפוי מחשב (צ'יפ) , פילטר אוויר פתוח, החלקת מעברים ,) כמובן שיש שיפור משמעותי אבל 100 כוחות סוס לא תקבל מזה . תדבר איתי אם תרצה שיפורים לרכב הזה יש ברשותי את הכל. עמית |
הרכב במצב מכאני תקין?
הצמיגים איכותיים ובמצב טוב? עברת קורס נהיגה מתקדמת כדי ללמוד קצת? מיצית את עצמך על הרכב? כזכור לי, הרכב אצלך תקופה קצרה מאוד. |
חבר שלי סיפר לי שעם מוסיפים מאחור את הכיתוב "TURBO" ועל החלון מדבקת "NO FEAR" זה מוסיף עוד 100 כ"ס לרכב :D
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] אתה חושב שזה מצחיק, יש בנס ציונה פיאט אונו שהדביקו עליה מאחורה את המספרים של ה-פיג'ו 205 בניקל אם אני זוכר נכון.
מצחיק מצחיק אבל עכשיו הרכב טס;) |
אל תהפכו את זה לסימפוזיון בבקשה.
התגובות שלי ושל עמית נכתבו בכל הרצינות. |
צביקוש ודודי
הרגתם אותי מצחוק!
|
רוב הסיכויים שמה שתשקיע - כמו עמית למשל - על הרכב הזה לא תקבל בחזרה במעמד המכירה, אז קח את זה בחשבון. לפי דעתי תחסוך לרכב הבא ואז תקנה משהו טיפה יותר חזק.
|
אני מדבר על משהו לא רציני לא להפוך לרכב מרוצים...
טיפה להוסיף כוחות סוס לעליות של ירושלים... אני לא רוצה לעשות רסיים וכל השטויות.. אם אתם מכירים איזה משהו שאפשר להוסיף..(ולא מדבקות טורבו כמו של ערבים)... אז תרשמו בבקשה |
סכום הכסף שתשקיע על מנת לקבל תוספת כח (שלא תהיה מאוד משמעותית) יהיה גבוה. כמות ההשקעה גם כן תהיה גבוהה. בנוסף, אמינות המנוע תרד גם כן.
אם אתה רוצה רכב חזק יותר, הייתי מציע לך לרכוש דגם של הרכב שמגיע חזק יותר מלכתחילה. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:18. |