![]() |
ELX 01 בעיות העברת הילוכים
שלום לכל חברי הפורם!
רכשתי לא מזמן את האוטו... ויש לי בעיה עם העברת ההילוכים. המצמד נמצא בחצי גובה ממצבו המקורי ואני לפעמים צריך לעזור לו קצת לחזור...(לא השטיח) בנוסף לכך, העברת ההילוכים לא מתבצעת בצורה טובה וכך אני מוצא עצמי מקפץ בין הילוך להילוך! לקחתי אותו למוסך והם אמרו שהבעיה במשאבות. כמו כן, אני יודע שהאוטו לא טופל במוסך מורשה ושלא מזמן החליפו לו מצמד (והמוסכניק אישר זאת). חיפשתי בפורום וראיתי רק הודעות על משאבה עליונה? אני מבין שאם יש עליונה יש גם תחתונה... 1.יש הבדל בתפקודן? 2.במידה ואני אחליף משאבות זה ישפיע לי לטובה על העברת ההילוכים? או שזה רק עניין של נוחיות? 3.כמה אמור לעלות החלפה של משאבות? 4.לאיזה מוסך ללכת איטלינו או שמשון? (גם מבחינת מחיר...) תודה רבה על עזרתכן! |
אין פה מישהו עם ידע בנושא?
:confused:
|
אין לי נסיון עם הבעיות שציינת, פרט לעובדה כי הבעיה היא אכן במשאבה עליונה שתפקידה להחזיר את הדוושה מעלה.
שמשון או איטלינו?! עם איטלינו אין לי נסיון. לעומת זאת את שמשון אני לא מחליף המקצועיות, השירות וההגינות שבאה לידי ביטוי גם בתמחור , כל אלו ברמה מאוד גבוהה וזה מוכח לאורך המון המון שנים. לגבי שאר השאלות, שאל את המכונאי אליו תיגש. |
הכי פשוט תרים טלפון למוסכים ותקבל הצעת מחיר. יכול להיות אגב שרק צריך לעשות ניקוז אוויר (כמו שלמדתי לאחרונה).
לא הבנתי מה זאת אומרת מקפץ? האוטו קופץ כאילו אתה זורק קלאצ'? |
צטט:
יש הרגשה תאחלס של קלאצ' גמור אבל לפני הקנייה הייתי אצל שמשון והוא אמר שהקלאצ' חדש והמשאבה גמורה... הוא לא העלה את הרכב על ליפט רק נסע איתו ובדק במקום. הדוושה נופלת לחצי גובה והיא קשה... השאלה היא במידה ואני מחליף משאבה אם זה בכלל ישפיע על העברת ההילוכים? עוד פרט חשוב: הרכב לא טופל במוסך מורשה לפני. יכול להיות שהמוסך לא חיבר את הקלאץ כמו שצריך? יש כזה דבר?? |
אז אני מאמין שכן :)
|
סליחה על ההתפרצות.
אם הייתה אצל שמשון לפני הקניה והוא אמר לך בפירוש שיש בעיה עם המשאבה אז יש לך תשובה דיי ברורה. |
חחחח
אני ממש לא מזלזל במוסך שמשון, זה המוסך ששם אני מתכוון לטפל ברכב אבל בהתחשב בכמות העבודה שהייתה לו באותו היום והעובדה שהרכב לא עלה על הליפט אלא רק עשו איתו סיבוב והסתכלו בחטף על הרכב..
לא נראה לי שמזה ניתן להסיק באמת מסקנות חד משמעיות... |
צודק אבל מי שמיקצועי באמת לא ירוץ להחליף את המשאבה. הוא ינקז אוויר קודם ויבדוק אם הבעיה תפטר. בכל מקרה זה לא שאני מטפל במוסך הזה או משהו פשוט אם כולם ממליצים אז לך על זה ומקווה בשבלך שזה משהו זול.
|
חחח
גם אני...
בכל מקרה נראה לי שאני אנסה להוציא אוויר מהמשאבה לבד... אולי זה יעזור |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:47. |