![]() |
מנוע לבראבו 1400 דגם S 97 ידני
אז ככה קניתי היום את האוטו ..
האוטו צריך החלפת מנוע עקב בעיה באחד הטלטלים. השאלה שלי היא כזו מה המחירים למנוע כזה ? לפי בירורים שלי בינתיים מצאתי מפירוק ב1700 וייבוא 2500 2300 המחירים לא כוללים עבודה .האם המחיר יקר? מה עדיף לקנות ומה לא ואיך לבדוק שהמנוע שאני קונה הוא טוב?(יבוא איתי מכונאי לבדוק את המנוע לפני הקנייה אבל אין ברצוני להתחיל לטרטר אותו בין המקומות). מה עדיף לעשות על הדרך כשאני מחליף מנוע? טיימינג ומשאבת מים חגורות שמנים פילטרים מחזירי שמן.. שכחתי משהו? האם כדאי כבר להחליף את הקלאץ על הדרך ולשכוח ממנו? |
תושבות מנוע רדיאטור חימום אופציה לצביעה עם יש חלןדה ניקוי יסודי לתא מנוע החלפת בוקסות של הילוכים
ניקוז יסודי והחלפת שמן הגה זה מה שאני הייתי עושה מחיר סביר ולפי דעתי עדיף לקנות מיובא שלי עלה 4300 מנוע 1.6 מיבוא עם קילומטרז נמוך מאוד שווה אפילו לשלם שוחד ולקבל מנוע עם מעט מאוד קילומטרים |
האם מישהו יוכל לתת לי שמות של החברות שאני צריך לקנות של החלקי חילוף?
1)שמן מנוע איזה? 2) שמן גיר איזה? 3) חגורת טיימינג ? מותחן ? משאבת מים ? 4)נוזל קירור? 5) פילטרים? 6) פלאגים? אם אתם יודעים מחירים זה גם יעזור לי לדעת איפה אני עומד . |
צטט:
ותרצה חוות דעת אישית אני פה http://www.fiatclub.co.il/forum/show...8302#post38302 |
הכל שם בצרפתית .
אין לך אולי אתר באנגלית או אפילו יותר טוב עברית ??? (וזה לא בנימה צינית). ואשמח לקבל שמות של החברות של החלקים שרשמתי למעלה כי אני מחר רוצה לקנות את החלקים ולא רוצה ליפול על מוכר בחלקי חילוף שיתחיל לדחוף לי חלקים לא מתאימים או ברמה נמוכה. ועוד שאלה המנוע 1370 דגם מנוע 182A3000 הוא תואם בכל דגמי הבראבו והבראבה 1400 גם בהבדלי הדגמים S SX ? |
רציתי לשאול עוד שאלה..
לאחר ביצוע ראש מנוע האוטו כשעומד על ניוטרל הטורים לא יציבים . הלכתי היום למוסך אחר והוא בדק וגילה שאחד הצילינדרים לא עובד (האחרון זה שהכי קרוב למפלג). הוא ניסה להחליף את הכבל שלו באחר אבל הבעיה עדיין הייתה, הוא בדק ומגיע זרם בכבל ,אבל הצילנדר לא רוצה לפעול . האם צריך לפתוח שוב ראש? |
בתןר התחלה תחליף פלאג ולאחר מכן חוט הצתה עם בכל מקרה הצילינדר לא עובד הולכים לכוון המפלג ואז פותחים ראש.
|
בדוק את הקומפרסיה בצילינדר הנ"ל.
|
פלאגים חדשים מלפני שבוע ניסו להחליף חוט הצתה וגם פלאג בצילינדר שלא עובד. ועדיין לא היה שינוי.
איך ניתן לבדוק את המפלג? איך ניתן לבדוק קומפרסיה? |
בדיקת מפלג
במנוע פיאט בראבו/ה/מריאה אין מפלג אלא יש זוג סלילי הצתה, כשכל זוג מזין 2 מצתים (פלאגים) במתח גבוה.
בדיקה עושים במוסך טוב ומקצועי. בברכה - רפי לין :) |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:33. |