![]() |
למכירה קסנונים חדשים
קסנונים למכירה חדשים
כל סוגי המנורות ,וכל הגוונים! קסנון איכותי לא הזיופים!!! גוונים: גוון6000K-תאורה לבנה. גוון8000K-תאורה לבנה עם קצת צבע כחול . גוון10,000K-תאורה בצבע כחול חזק. גוון12,000K-תאורה בצבע סגלגל. קסנון שמשטרה לא עושה בעיות זה ה6k ו8k גם רוב המכוניות יש להם אותם זה מה שמומלץ!. מחיר-880 ש"ח. ליצרת קשר בפרטי! |
צטט:
ושאלה לכל אחד שמבין בזה! קסנון - בטוח שהשאלה הזו עלתה שוב ושוב אבל לא מצאתי אף שרשור של זה. איך אני מקבל אישור או משהו כדי שזה יעבור טסט ?! יש סוגים ש/ל קיטים שכן מאושרים או כן בעלי תקן? כי הרי רכבים חדשים מגיעים עם קסנון... |
כל מה שלא מורכב במפעל שבו מיוצר הרכב על הרכב, הוא לא חוקי. אין אישורים או דברים אחרים שיכולים לשנות את זה.
|
ולגבי הדיימונד וויז'ן....
עוברים טסט וחוקיים לחלוטין? |
הדיאמונד ויז'ן חוקיים, ולא צריך להיות בעייה לעבור איתם טסט
אך יש האומרים שהכשילו אותם טסט בגללם. יש קישור גדול על הנושא שהתחיל RFOX, תעשה חיפוש מקסימום תשמור את הנורות הישנות, ולפני טסט תחליף |
הדיאמונד ויז'ן אינן חוקיות לכביש בישראל וגם בארה"ב ואירופה. ב-CF הנושא נידון לאחרונה והיו אי אילו אנשים שדברו על דוחות או אי מעבר טסט בגלל הנורות.
אין לנורה הזו תקן מסויים (אינני זוכר את שמו) המחייב את הנורות שמותקנות ברכבים בארץ. על חלק מאריזות הנורות ישנה אפילו הערה בנושא אי התאמת הנורות למדינות אירופה וארה"ב. מי שמתקין, שיקח בחשבון את ההשלכות. עריכה: הנה הלינק לדיון ב-CF, העמודים הרלוונטיים הם 4-5. |
up
up
|
כמה עולה קסנון H1 ?
|
תרד קצת במחיר ואני לוקח!
|
יקר מה זה זהב?
באזור שלי בחנות מוכרים ב500 ויש סוכן ביד 2 שמוכר ב350 קיט קסנון כל המנורות וכל הצבעים |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:37. |