![]() |
מחפש פונטו ELX רציפה, 2001-2002.
להצעות מעניינות שלחו בבקשה הודעה פרטית.
בברכה, רענן. |
לאיזה מטרה?
|
נסיעה בכבישי ארץ ישראל.
זוגתי, שתחיה, מחפשת אוטומט קטן וחסכוני. ספייס עלתה כאופציה ונבדקות אפשרויות יפניות מעט זולות יותר. יש לך משהו להציע? |
צטט:
תן לה את הרכב שלך ותקנה את הHGT מאחיך. |
הרכב שלו ידני...
|
גל, תאמין לי ששמעון יודע שהרכב שלי ידני הוא פשוט לא רוצה שהרכב של אחי יעבור למישהו אחר.
בעניין ה-ELX. קפצתי לראות רכב באזור נתניה. ע"פ התמונה נראה סביר. הרכב "שמור בקנאות", ע"פ הכתוב במודעה.http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php...1&CarID=988862 הרשמים שלי אם מישהו מכם מתכנן לבזבז את הזמן שלו ולגשת לראות הרכב: 1. הרכב שבתמונה הוא כנראה אינו אותו הרכב שבשטח. (לוחית רישוי שונה) 2. ע"פ הכתוב ברשיון בעל הרכב הנו יד שלישית ולא שניה. (בעלים קודמים: 02) 3. תאונה מלפנים, טמבון לא במקום בכלל ומחובר עם ברגים שלא קשורים בכלל לרכב והפנס הימני שקוע כ-5 ס"מ פנימה. 4. רעידות בהגה בזמן האצה, רכב מושך לאחד הצדדים. 5. רעש של משיכת\הוצאת אוויר מאיזה צינור שלא זיהיתי באזור תא המנוע. (עריכה 30.1.09 - זה דווקא תקין וקיים בכל הרציפות) 6. חלודה בגג באזור האנטנה. לידיעת המעוניינים והמחפשים. |
הקפצה.
עדיין מחפש. |
שכן שלי מוכר אחת כסופה, 2001-2.
אוטומטית, והוא די שומר עליה. היא די בסדר חיצונית. העניין הוא שהיא עברה איזה 200K ק"מ. להמשיך לברר לך עליה או שהק"מ גבוה מדי? |
לא יודע.
עם מצב הרכבים שמסתובבים בשוק ק"מ הוא הבעיה הקטנה כנראה. |
עדיין רלוונטי :)
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 02:39. |