![]() |
פונטו 85 16V - הגה נהייה קשה תוך כדי נסיעה
היי,
שלשום תוך כדי נסיעה שמתי לב שההגה נהיה ממש קשה, מה יכולה להיות הסיבה לכך? בדקתי את כמות נוזל הגה כח, היה חסר קצת אבל גם אחרי שהוספתי ההגה עדיין לא חזר למצב הרגיל שלו. הוא עדיין מאד קשה וצריך ממש להפעיל כח בכדי לסובב את הגלגלים במצב עמידה (הרכב מונע) מישהו נתקל בתופעה? תודה, אורן |
צטט:
מה צריכה להיות העלות של תיקון/החלפה של משאבה כזו? זה קרה בגלל משהו לא תקין שעשיתי או שזה בלאי סביר? (לא חושב שהחליפו את המשאבה עד היום - 137,000 ק"מ) |
אתה לא אשם בכך ...קורה , אין מה לעשות .
אני לא יודע פשוט האם יש רצועה שמפעילה אותה , במידה וכן תבדוק קודם שהרצועה לא נקרעה |
פונטו 85 16V - איי איי איי...
מזכיר לי דברים שאני רוצה לשכוח :rolleyes: |
צטט:
עד היום דווקא לא היו לי הרבה בעיות.. אני מקווה שלא התחלתי את 7 השנים הרעות :rolleyes: בחזרה למשאבת הגה, איפה היא והרצועה שלה ממוקמים? |
מלמעלה , בצד שמאול של המנוע ...
הכי קל זה לעקוב אחרי הצנרת שיוצאת מהמיכל מילוי של שמן הגה . צינור אחד הולך למסרק הגה ושני למשאבה . |
צטט:
פיאט אמיתית, לצערנו. גרסת ה-60 אומנם חלשה משמעותית, אבל אמינה משמעותית. |
תודה רבה eliko1976
הבעיה נפתרה, :cool:
מסתבר שזו הייתה רק הרצועה שיצאה מהמקום שלה. ברגע שהחזרתי אותה למקום הכל הסתדר. מה שלא ברור לי זה איך היא יצאה מהמקום בפעם הראשונה |
בדוק שהיא מתוחה כראוי, כנראה שזו הסיבה שהיא ברחה.
יתכן גם והמערכת שאמורה לשמור את הרצועה מתוחה השתחררה מעט וגרמה לרפיון שגרר אחריו את נפילת הרצועה. |
הרצועה נראית דיי מתוחה,
אחרי שהחזרתי אותה למקום, ניסיתי "לדחוף" אותה החוצה משתי הגלגלים שעליהם היא תפוסה ולא הצלחתי. מה זו המערכת ששומרת את הרצועה מתוחה? יש על הרצועה 2 חריצים שמתלבשים על הגלגלים שמחזיקים אותה - לזה הכוונה? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:09. |