![]() |
אתר אינטרנט חדש לפיאט ישראל
אתר האינטרנט של פיאט ישראל עבר שינוי וחידוש וצורתו מודרנית ונאה www.fiat.co.il.
רעיון טוב זאת האפשרות להורדת ספר רכב, תעודת אחריות, מפרט ציוד ואיבזור ומפרט טכני בכל דגם של רכב בקבצי PDF. זאת בכל דגם שנבחר ולאחר בחירה בצד בחלונית במפרט טכני או בציוד ואבזור ואז יש למטה את אפשרויות ההורדה. לסמל"ת, קבלו שפע ברכות. בברכה - רפי לין :) |
השלב הבא לסמל"ת - להביא לארץ דגמים טובים יותר ומאובזרים יותר...
וליחצ"ן את פיאט בכבוד המגיע לה |
באמת הגיע הזמן.. אולי תחילתו של עידן חדש
|
משהו ממש מוזר...
לפי האתר יש 1000 שקל סה"כ הבדל בין הפונטו הידני לאוטומט. ממש הזוי. לעומת זאת, פולו ידנית חדשה 84 אלף שקל ואוטמט 97. נראה לי תקלה באתר, אני בפירוש לא הייתי משלם על רכב 1400 ידני כמעט 100K. |
אתר יפה ומושקע, כל הכבוד לסמל"ת. הצעד הבא לייבא את כל המנועים, כל הדגמים וכל רמות האבזור.
לסיום יש להעיף כמה סוכני מכירות ולסגור כמה מוסכים בצפון ולהחליפם באחרים כדי לשפר את השירות. |
צטט:
בקשר לאתר, לפי מה שאני רואה שם העשירו את האבזור שבא בפונטו - גם בידנית. תקנו אותי אם אני טועה... |
נכון, גם אני שמתי לב לעיניין הגיר הידני. אבל שהייתי בסוכנות ושאלתי לנושא נאמר לי שאין אפשרות כזאת, אולי קרו דברים מאז.
|
האמת שעם אבזור כזה, ומחיר לא רע - אולי אני אשכנע את ההורים שלי לקנות אחת.
|
על איזה אבזור אתה מדבר? ברצינות אני שואל.
הוסיפו רדיו דיסק מקורי, צבעו את הידיות בצבע הרכב והוסיפו ESP וזה מה ש"קנה" אותך? עדיין הרכב הנ"ל הוא הרכב הכי חלש בקטגוריה! 77 כ"ס, 8 שסת', אני מזכיר. לא החשבתי את חוסר בחלונות חשמל מאחור, חישוקי סגסוגת, פנסי ערפל קדמיים ושאר דברים כאלו. אני לא שוכח לרגע באיזה אתר אני כותב, אבל אם ההורים שלך רוצים לרכוש רכב קטן, כדאי מאוד שייגשו לבדוק עוד רכבים בקטגוריה, ולא חסר רכבים טובים. |
כן גיא, רדיו דיסק מקורי, 5 כוכבי ריסוק, פנסים עוקבים ושאר השטויות. (חלוקת בלימה ובקרת אחיזה למשל)
זה אבזור נוח. ג'אנטים מגנזיום, ופנסי ערפל הם לפוזה בלבד. לא נתקלתי בערפילים רציניים בארץ. ולגבי הנתון של 77 כ"ס, אז מנסיון של נסיעה לי"ם וחזרה הרכב לא מרגיש חלש בכלל ביחס לשאר המכוניות בכביש. אה, והיא גם גדולה מספיק ;) ואם נוסיף לשקלול את עניין המחיר גם - אז זאת קניה לא רעה בכלל. (אה, וגם 86 כ"ס בפאביה 1.4 לא הופכים אותה למטוס או רכב ספורטיבי באופן כלשהוא). |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:16. |