מועדון פיאט ישראל

מועדון פיאט ישראל (http://www.fiatclub.co.il/forum/index.php)
-   אוף טופיק (http://www.fiatclub.co.il/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   היום ראיתי באורט בראודה... (http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=5010)

Ron_Dadon 04-11-08 00:37

היום ראיתי באורט בראודה...

HGT...2001/2...צבע תכלת, נראת ממש שמורה במבט חטוף...חונה בפנים...
בעל הרכב חבר פה אולי? :-)

היה נחמד לראות פונטו לא ספייס שם [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] :D
(למרות שבעיקרון זה כן ספייס, אבל נו לא נהיה קטנונים :p )

stio 04-11-08 00:44

כל המכוניות הספורטיביות שמורות, זה לא קנה מידה. אנשים יודעים מה יש להם ביד.
הבעיה מתחילה שאתה פותח מכסה מנוע, מיליון שיפורים...

בכל מקרה אני יודע שמסתובבת באיזורינו HGT בצבע כחול כהה, האם אולי אליה התכוונת? אולי היה חושך ולא הבחנת?
אגב אני היום ראיתי בתוך הטכניון HGT בצבע ירוק כהה ועוד HGT בורדו טסה בנשר.
שלא נדבר על איביזה ספורט צהובה, אוודי צהובה קבריולט.. עזוב אורט בראודה, מה שהולך בטכניון זה גן עדן...

asaf123 04-11-08 02:09

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 34745)

בכל מקרה אני יודע שמסתובבת באיזורינו HGT בצבע כחול כהה, האם אולי אליה התכוונת? אולי היה חושך ולא הבחנת?
שלא נדבר על איביזה ספורט צהובה, אוודי צהובה קבריולט.. עזוב אורט בראודה, מה שהולך בטכניון זה גן עדן...

סתם לידע כללי אני תמיד רואה שאתה אדם ששולל ובטוח כל כך שכל מה ששופר שופר בצורה ערבית אז תסביר לי בבקשה בן אדם קונה רכב ורוצה אותו חזק, יותר אוחז יותר, יפה יותר לטעמו.
יש בזה כל רע?
אתה מדבר פה כאילו מדובר ברכב אספנות אגדי כל שהו שזה חטא לשפר אותו.

stio 04-11-08 09:01

אין בזה כל רע אך אני אישית לא הייתי מתקרב לרכב שכזה, אלא לרכב מקורי ללא שום שיפורים, אפילו ללא מדבקות או התוספת הכי קטנה. לא יודע מה איתך, אך אותי זה מרתיע.

אני לא אומר שהשיפורים החיצוניים לא יפים. אתמול ראיתי מאזדה לאנטיס 323 לבנה עם פנסים אחוריים שקופים. הונדה סיוויק ישנה עם פנסים שקופים, מגנזיום, אגזוז לחץ וספויילר ענק. פיאט אונו עם מדבקות על החלק העליון של השמשה הקדמית.
יש שיפורים קוסמטיים בהחלט יפים, רק אני פשוט לא הייתי קונה רכב כזה.

Ron_Dadon 04-11-08 23:28

צטט:

במקור פורסם על ידי stio (הודעה 34745)

לא כחול, תכלת מטאלי בוודאות (הרכב היה 2-3 מטרים ממני באור יום מלא :D )
ומבחינתי - עזוב טכניון :p הכלבים לא קיבלו אותי בגלל חוסר של 15 נקודות בפסיכו' :-x
אגב, אני זוכר מהתקופה שהייתי ביקנעם הרבה HGT צהובה שתמיד הייתי רואה מהאוטובוס (בתקופתי כחייל)...גם נראתה מעולה, ואפילו עם הקיט של אבראת' אם אני זוכר נכון...

הלוואי עלי HGT :p אבל התקציב (גם של קניית הרכב וגם של האחזקה) לא אפשר :(

Ron_Dadon 04-11-08 23:32

צטט:

במקור פורסם על ידי asaf123 (הודעה 34755)
סתם לידע כללי אני תמיד רואה שאתה אדם ששולל ובטוח כל כך שכל מה ששופר שופר בצורה ערבית אז תסביר לי בבקשה בן אדם קונה רכב ורוצה אותו חזק, יותר אוחז יותר, יפה יותר לטעמו.
יש בזה כל רע?
אתה מדבר פה כאילו מדובר ברכב אספנות אגדי כל שהו שזה חטא לשפר אותו.

אני האמת במקרה של HGT לא מוצא שום טעם להוסיף שיפורים חיצוניים...היא פשוט יפה איך שהיא :)

במקרה שלי אני גם לא בעד כל מיני שיפורים למינהם (בטח לא פיאט אונו עם מדבקת NO-FEAR ענקית, אגזוז לחץ בגודל של המנוע, מגנזיום רחבים יתר על המידה וצבע צהוב זועק זוועתי...וכן, ראיתי אחת כזאת :D )
אני מאד אוהב את הרכב שלי AS-IS...נגיד עכשיו שעדין לא השלמתי את הסמל של הפיאט מקדימה (נגנב) - זה משגע אותי...
אפילו משגע אותי שאין לי את הטקסט "AUTOMATIC" מתחת ל PUNTO ELX16V מאחורה :D (למרות שהרכב כאמור בעל תיבה רציפה...)

KoF-sHeLeG 05-11-08 02:33

הטקסט Automatic בפונטו האוטומטיות זוהי רק מדבקה שהיבואן הדביק על הרכבים האלה, ככה שאל לך להיות יותר מדי מאוכזב מכך שאין לך אותו.

Ron_Dadon 05-11-08 11:28

צטט:

במקור פורסם על ידי KoF-sHeLeG (הודעה 34787)
הטקסט Automatic בפונטו האוטומטיות זוהי רק מדבקה שהיבואן הדביק על הרכבים האלה, ככה שאל לך להיות יותר מדי מאוכזב מכך שאין לך אותו.

בזה הרגע הפסקתי לחשוק במדבקה המדוברת...:D

stio 05-11-08 12:27

צטט:

במקור פורסם על ידי Ron_Dadon (הודעה 34780)
אגב, אני זוכר מהתקופה שהייתי ביקנעם הרבה HGT צהובה שתמיד הייתי רואה מהאוטובוס (בתקופתי כחייל)...גם נראתה מעולה, ואפילו עם הקיט של אבראת' אם אני זוכר נכון...

יש ביקנעם גם HGT רגילה צהובה וגם HGT אבארט צהובה. 2 המכוניות האלו נראות, נשמעות ונוסעות פשוט מצויין ועושה רושם שהם מתוחזקות ברמה הגבוהה ביותר.

Caveman 05-11-08 12:49

צטט:

במקור פורסם על ידי Ron_Dadon (הודעה 34780)

האחזקה ממש לא יקרה. בהחלט לא אל מול שאר הרכבים בקטגוריה.

כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:20.