![]() |
HGT אבארט נצפתה עכשיו בתוך תחומי העיר יוקנעם
HGT אבארט מקורית בצבע צהוב שמורה כחדשה נצפתה לפני דקה קלה בתוך תחומי העיר יוקנעם, ליד הרכב שלי ממש.
סיומת לוחית 51, לא מדובר באבארט שהיתה מפורסמת בלוח יד 2 ובעברה היתה רכב הדגמה (מס' רישוי לא זהה). שלט "נהג חדש" מאחור, נהוגה ע"י בחור צעיר. וריאטור מרעיש. לידיעתכם. הרכב הזה הצטרף לפונטו HGT הצהובה הרגילה שמסתובבת כאן כדרך קבע. |
נו ו..?
:rolleyes: |
אז תוסיפו עוד אחת ל"אוסף", נאמר כאן שאתם מכירים את כולם וכשטענתי שנמכרו 16 שללתם זאת.
|
צטט:
וריאטור מרעיש !!! איזה אבחנה מדוייקת ומקצועית בהתחשב בעובדה שאוטו חלף על פניך . רואים שיש לנו עסק עם מקצוען אמיתי .:D איפה למדת כל זה ? |
צטט:
זאת HGT עם וריאטור גוסס :D. |
צטט:
בצע חיפוש בפורום, גם אתה תשכיל. אגב, הרכב עמד עם מנוע פועל בסרק, הנהג היה צריך להשתין בשיחים. |
צטט:
לגבי וריאטור - לא קונה .... בכדי לאבחן תקלה על פי שמיעה ,קריאת פורומים לא מספיקה , סלח לי . צריך להתנסות , ללמוד , לפרק , לתקן , לחוש את החלק וכוי . ( אני לא מדבר דווקא על וריאטור ) דיאגנוזה נכונה הינה 70%- 80% מהצלחת פתרון הבעיה .... ולא רבים על אף שקוראים לעצמם מכונאים מגיעים לרמה כזאת . לסגור ברגים ואומים - לא חוכמה גדולה . לכן ,לאור כל האמור לעיל תרשה לי לפקפק בנכונות אבחונך . |
בכל מקרה, זה לא ממש רלוונטי האמת, לדעתי לפחות, אם הוריאטור מרעיש או לא.
זה מקביל לצמיגים שחוקים למשל. מכיוון שזו תופעה מאוד נפוצה. |
צטט:
אני שמעתי מספיק וריאטורים מרעישים של הרכב הזה כדי לדעת האם התופעה תקינה או לא. לכן, לאור כל האמור ליעיל, תרשה לי גם לפקפק במה שכתבת לגבי אבחוני. בכל אופן הוריאטור הזה ממש לא מעניין אותי, מה שכן מעניין אותי איך זה יכול להיות שאני יושב במרפסת ומסתכל על הרכב שלי, שפתאום צץ הרכב הזה משום מקום ושכנה שלי עולה על הרכב ונכנסת למושב האחורי. |
אולי הרעשים אלו דווקא השכנה השמיעה :D
אותה בטוח שמעת הרבה פעמים .:o נ.ב רכבים בדרך כלל מגיעים משום מקום , אלא אם קבעת אם מישהו ואתה בטוח מאיזה כיוון הוא בא .:) |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:19. |