![]() |
יעוץ בקניית מערכת
אני מעוניין להעמיד מערכת ברמה סבירה ברכב שלי, התכנון שלי הוא:
פוקל 6x9 אחוריים קומפוננט פוקל 6.5 קידמיים הסדרה הכי נמוכה וטוויטרים של מורל. עכשיו אני לא מתכוון לשים מגבר, לפחות לא כרגע אני יותר נוטה לאיכות המוזיקה ולא לעוצמה, לכן לדעתי יספיק לי כרגע המערכת הזאתי. ורדיו דיסק יוחלף בהזדמנות הראשונה שאוכל לייבא מחול. עכשיו שאלתי היא ככה, המגש האחורי ברכב נראה מאוד שביר, האם כדאי לחורר את המגש ולהתקין את ה-6x9 עם בד אקוסטי מעלייהם, או להתקין אותם מתחת למגש? וכמובן אפשר לתת עצות וחוות דעת על המערכת, אך איני מתכוון להתקין מגבר אז חבל על המאמץ. תודה ערן |
דבר ראשון- דווקא הגברה תתן יותר נוכחות ואז הרבה פעמים הווליום יותר נמוך (לא צריך לדחוף חזק לקבל עומק) והסאונד\איכות יותר דינמיים.
במידה ויש לך פונטו ספייס, מקדימה יש לך כבר קומפוננט סביר. במידה ולא, אז 6.5 של דרגסטר למשל 2 WAY או 3WAY נותנים סאונד יפה. המגש יחזיק יפה 6X9 כל עוד זה לא מוגזם. פיונייר 400 למשל יתן לך סאונד טוב. אני הייתי ממליץ גם להגביר אותם, תשיג אפילו מגבר משומש כמו שאני עשיתי. אני אישית שמתי פיונייר 420. צטט:
|
זה לא עיניין של תקציב אני פשוט לא מעוניין להתקין מגבר ברכב.
אני פשוט רוצה להגיע למערכת טובה בלי הגברה חיצונית מה-hu. אתה אומר שהרכב כבר מגיע עם קומפוננט מקדימה? ואיך הפיוניר 400 מתעלה על הפוקל 6x9? תודה ערן |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:06. |