![]() |
מספר שאלות כלליות
אני עוד חדש עם המכוניתתת.. ורציתי לדעת מספר דברים.
האם יש לבראבו שנת 97 ניתוק הצתה? וכמו כן... כשאני נותן את הגז הטורים עולים באדישות ולקראת 4 אלף טורים האוטו מתחיל לצעוק.... האם זה נורמלי? הטורים לא עולים במהירות... וב6 אלף טורים למשל האוטו ממש צועק זה נורמלי?! זו שאלה כללית האמת לכל בעלי הפיאט למיניהם... האם הגיוני שהטורים לא מכוונים?! - דבר נוסף... כמה צריכת הדלק של הבראבו שלכם?! בברכה, שבת שלום, אלעד. |
איזה מנוע?
בכל רכב עם מערכת הצתה אלקטרונית יש ניתוק הצתה. תנסה ותספר לנו אם אצלך הוא עובד :) |
1.6 16V
ואני ינסה... חח למרות שהבנתי שזה לא ממש בריא לאוטו מה בקשר לשאר השאלות?! |
...
מה זה ניתוק הצתה??
אני יודע שמתחת לכיסא הנהג יש כפתור (לא ללחוץ בשום פנים ואופן!!!!) במקרה של תאונה זה מנתק איזה משהו כדי למנוע שרפה של הרכב בקשר לצריכה של הדלק...שלי אוטומט וזה ממש חשוב איך אתה לוחץ נסיעה פרעית מאוד תוריד מהר מאוד את המחוג של הדלק מהחצי עד לרבע... ונסיעה רגוע מבתים לאילת תיקח לך משהו כמו חצי מיכל טיפה יותר מעריך : רגועה....1-11 פרוע....1-7 בקשר לטורים לא הבנתי בדיוק את הבעיה אני יגיד לך שברגע שאני נותן קיק באוטומט אתה מרגיש האצה ממש מטורף באמת לא הרגשתי באף אוטו ונסעתי על מלאה..ב6 אלף טבעי האוטו "יצעק" למרות שהקול שהוא מוציא מאוד יפה...!! שלך אוטומטת או הילוכים?? כמה קילומטרים?? |
אתה מדבר על מנתק דלק אינרטי.
מנתק הצתה דואג שהסל"ד לא יעלה יותר מדי גבוה. |
שלי הילוכים... 180 אלף קילומטר...
והבנתי אותך [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]... תודה |
עד כמה שאני יודע אף פעם לא היה לי ניתוק הצתה ואני נוסע ממש מהר
|
זה לא קשור למהירות שאתה נוסע בה.
תנסה לעלות מעל 7000 סל"ד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 16:57. |