![]() |
אונו טורבו אדומה
שלום לכל חברי המועדון...
אני עובד בצומת כנות. כל בוקר רואה שחונה שם פיאט אונו טורבו אדומה.. אם משהוא מכיר את הרכב או את בעליו וכל מידע יעזור לי... אני פשוט לא מצליח לטפוס את הבעלים של הרכב... כל הנראה הרכב מאזור בניי אייש או רחובות.... בתודה מראש |
היי גנאדי,
לפני כשנה וחצי +- הייתה אונו טורבו אדומה, דור שני למכירה. נסעתי לראות אותה בלוד, המצב שלה היה נוראי. רוב הפלסטיקה לאורך המרכב הייתה חסרה, הגג היה קרוע, פנים הרכב היה הרוס והקורה הקידמית (כשמרימים את מכסה המנוע) הייתה מספר ס"מ פנימה מהרגיל. ולסיום הרכב נסע ממש רע... המוכר רצה להחליף איתי ראש בראש :cool:. האם האונו שראית דור ראשון או שני? מה מצבה? גילי. |
///
אונו דור שני , דווקא לא חסר לה פלסטיקה.. אבל היא נראת לא הכי טוב ..
אבל באונו טורבו הכי חשוב המנוע במצב טוב כל השאר זה כבר שטויות.. גם נירא לי שיש לה משהוא לא סימרטי בגלגלים מקדימה...שאסי יכול להיות אבל בכל מקרה בא לי לדעת מה מצבה ואם משהוא מכיר.... |
הנה מה שחיפשת
בעל הרכב ניקרא מרום האוטו כבר לא טורבו אלה עם מנוע 1.6 כמו שיש באונו שלי
הוא גר בבית אלעזרי בנוסף לכך מרום חולה נפש רציני בנהיגה שלו חוץ מזה האוטו אצלו כבר כמה שנים טובות וכשתראה אותו אני מבטיח שלא תישכח. |
מוזר אני עובד כל יום בכנות (המרכז הלוגיסטי של החברה שלנו שם) ומעולם לא נתקלתי ברכב.
איפה בדיוק באזור תעשיה כנות הוא חונה ? אולי אביא צילומים |
צטט:
נכון היה 2 אונו טורבו אדומות דור שני בלוד . אחת מהם הייתה שלי השניה שאתם מדברים היא הייתה של איזה ערבי . הוא תמיד היה מתקשר אלי בשביל עזרה עם הרכב . הוא עבר היתה תאונה חזיתית היא הושבתה . אני הייתי אמור לקנות אותה לחלקים אבל לא נשאר ממנה כלום . מה שהוא עשה זה חתך את הרכב ל2 וריתך אונו אחרת ואז עלה אותה לכביש {כמובן בקומבינות } |
///
ידוע לכם איזה מנוע 1600 הוא שם ?
ו ASAF אמרת שגם אצלך המנוע הוא 1600, איזה מנוע שמת? |
..
ASAF...
איזה אונו יש לך מוזר אף פעם לא שמעתי שבאשדוד יש אונו מנוע 1600? |
אני גם מאשדוד ויש לי אונו עם מנוע של פיאט רגאטה זה לא בדיוק 1600 קצת פחות מישהו טען בעבר שזה 1570 סמ"ק אחר אמר 1530 אני הלכתי על מה שיותר והאונו שלי לבנה עם גריל בלי סמלים רק עם רשת גבות על הפנסים ומגנזיום צפופים בצבע כסף וחלונות כהים ונמוכה מקדימה .
|
///
ASAF
הייתי מעוניין לראות את הרכב שלך אם אתה יכול אוליי לבגיד לי איפה אתה גר להיפגש להראות לי את הרכב שלך? |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:35. |