![]() |
עזרה בבחירת צמיגים
שלום חברים.
רציתי את עזרתכם בבחירת צמיגים חדשים לפיאט אונו 93 , אני צריך להחליף את כל ה 4 שלי. המידות שלי הם רגילות - 13 70 155. יש בימים אלו מבצע באוטו דיפו על צמיגי GOOD YEAR, מישהו יודע להגיד לי אם הם טובים או לא? ואולי יש לכם הצעות אחרות בשבילי, כי כבר עשיתי את הטעות שלי וקניתי צמיגים מתוצרת לא מוכרת ונפלתי איתם. תודה שחר. |
1 צירוף קובץ(ים)
GOOD YEAR נחשבת חברה טובה .
תבדוק רק תאריך ייצור שלהם ( שבמבצע לא דוחפים לך צמיג חדש "ישן" ) והיכן הם יוצרו . צמיג ישן , בדרך כלל = צמיג יבש ופחות אלסטי / גמיש . קבל מדריך קטן ובכלל , באתר http://www.tires4u.co.il תמצא את כל המידע על הצמיגים . בהצלחה |
מה זה נחשב צמיד ישן? חודש? שנה? יותר?
|
אין ערך אבסולוטי בזה , תלוי גם באלו תנאים אוחסן הצמיג ( מחסן רגיל / מחסן מאוורר / תחת שמש )
לדעתי , אין שום סיבה לקנות צמיג עם וותק של יותר מחצי שנה/שנה מיום יצורו . |
צטט:
|
מסכים לחלוטין
|
היית עכשיו אצל פנצ'ריה באיזור שלי וביררתי קצת לגבי צמיגים.
כששאלתי אותו על KUMHO ו GOOD YEAR הוא טען שהם "זבל סיני" ושעדיף לי לקנות ROAD STONE , RUNWAY או BRIDGESTONE.... בטענה שהצמיגים ששאלתי אותו לגביהם מתחממים עם החום של המנוע ואחרי שנה / שנה וחצי הם כבר לא שווים וצריך להחליף אותם. יש משהו במה שהוא אומר? מישהו מכיר את אחד הדגמים שציינתי פה? |
צטט:
בריג'סטון עוד מוכר אבל השניים האחרים ....:confused: |
שלח את הצמיגאי (או הצמיגיסט, או הפאנצ'ר מאעכר) שלך לתור אחר חברים שלו, ושיעשה את זה על צמיגים "איכותיים" כמו Road-Stone. גם Runway יתאימו לזבל אשפתות כמוהו.
אם הוא טוען שקוהמו וגוד-ייר זה זבל סיני מעניין מה יש לו להגיד על GT. בטח שזה צמיג איכותי וטוב... בקיצור, ישר ולעניין. הצמיגאי שלך משגל לך את השכל ומנסה לדחוף לך זבל סיני אמיתי. (רמז: אם כתוב על זה Made in China אז זה מיוצר בסין) כנראה שלא אכפת לו שתמות, העיקר שהוא יצליח להפטר מכמה צמיגים חרא ששוכבים לו במחסן תקופה ארוכה. חפש לך יוקוהומה, קלבר, מישלין ודומיהם. אל תאמין למה ש"המומחה" בעל האינטרס יאמר לך. מהיכן אתה בארץ? אולי נוכל לכוון אותך למקום טוב באיזורך. צמיגים זה עניין של חיים ומוות. זה הקשר היחיד של הרכב עם הכביש. אל תזלזל בזה. עריכה: עכשיו שמתי לב שאתה מחיפה. אני לא מכיר שם כלום באיזור אבל תכף תקבל פה כמה המלצות... מישהו קרא לרפי לין? |
אני קניתי יוקוהמה ביוקנעם אם אתה מעוניין אמליץ לך.
הכי טוב שתבחר לך באתר http://www.tires4u.co.il/ תבחר צמיג וצמגייה ותחליף שמה. אל תבוא לצמיגייה עצמה ותתיעץ איזה צמיג לקחת כולם ידחפו לך זבל ששוכב אצלם אם אתה חיפאי צמיגי פרויד יהיו לך טובים , זה קרוב למת"ם ממש צמוד לסטקיית הבוקרים ושוב אל תגיע לשם ותשאל מה כדאי. תגיע אחרי שהזמנת צמיג איכותי שמתאים לך. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 18:37. |