![]() |
התקנת אימובילייזר-המלצות
היי...
אני צריכה לעבור בדיקת מיגון כשרשום שמה שאני צריכה זה: תגבור אימובילייזר קיים/מקורי ביחידת ניתוק עלוקה אלחוטית נשלטת ע"י לוח מקשים או אימובילייזר מפוצל הכולל עלוקה נשלטת ע"י לוח מקשים (אם לא קייים אימובילייזר ברכב). אני מאד חוששת לתת למישהו להתחיל להתעסק עם החוטיאדה של האוטו אבל ככל הנראה שאצטרך כי זו דרישת הביטוח. השאלה היא מה מהמקומות הבאים מומלצים: תל אביב: SH מערכות BY מערכות דיסק מונטנה טורבו הדר כלל מערכות מיוזיק בוקס מסטר סאונד סנקר פלאקום (יש ברחוב בן שמן ויש ביגאל אלון) רדיו לוינסקי רדיו סטור רוני רדיו גור שלום אביזרים תדר בית הטלויזיה יהוד: אר אס מערכות / מוסך כפיר בני ברק: בטריאו טיפ / שחף אלקטרוניקה בת-ים: קאיה מערכות / רדיו עצמון / רדיו רפי גבעתיים: מנעול ובריח (רחוב כורזין) הרצליה: אדיר / אור עד קור / קול קאר אני די לחוצה מזה שצריך לתת לעוד מישהו שהוא לא המוסך להתעסק עם החוטים. אשמח מאד להמלצות. תודה! |
אין לך אימובילייזר מקורי של פיאט ברכב ??
|
הביטוח המקיף דרש בדיקת מיגון גם אצלי. נסעתי לאיזה מקום באזור התעשייה החדש של ראשון שנמצא 5 דקות ממני, שם מוכרים בין השאר כל מיני מערכות אודיו, סמלים ומדבקות לרכב. הבדיקה כללה: פתיחת דלת, הכנסת מפתח לסוויטץ', סיבוב המפתח, אבחנה דקה בעובדה שהרכב לא התניע כי צריך להקיש קוד, סגירת הדלת.
את בטוחה שבכלל צריך להתקין משהו? |
האזעקה קיבלתי במתנה ברכישת הרכב (דרשתי :))
חוץ מאזעקה ואימובילייזר מקורי במפתחות הרכב הביטוח שלי לא דרש מאומה לא קודנית ולא שום דבר אחר. |
גם אצלי בחברת הביטוח אין דרישה למיגון מיוחד פרט למערכת המיגון המקורית.
בדקי עם חברות ביטוח אחרות או הפעילי לחץ על הנוכחית. אין שום סיבה שידרשו ממך משהו שלא דורשים מאחרים. מה שכן, אם את גרה באזור בעייתי, או קומת קרקע (כמדומני) אז יכולים לבוא אלייך בדרישות. בכל מקרה אמליץ לבדוק עם חברות אחרות ובמקרה הרע פשוט לבטל רק את המקיף ולעשות אותו אצל חברה אחרת. |
האמת אני לא יודעת אם יש לי אימובילייזר...
יש לי אזעקה ברכב, אין שום דבר מעבר לזה (לא מקשים בשלט ולא לוח מקשים ולא צריך להכניס שום מפתח מיוחד לשום חריץ). אני לא יודעת אם אצטרך להתקין משהו, אבל מראש את הבדיקה אני רוצה לעשות במקום טוב למקרה שכן אצטרך להתקין משהו. אני לא רוצה ללכת לאיזה חנות רדיו מעאפנה שאיזה ילד שמתקין מערכות סטריאו יתעסק לי בחוטים של האוטו. אתם בטח מבינים... אז מישהו מכיר את המקומות שבהודעה למעלה? יש המלצה? תודה וחג שמח! :) |
אימובילייזר יש לך, מקורי מהחברה ומובנה במפתח המקורי.
שימי לב שבעת הכנסת המפתח ישנה מנורה בצורת מפתח, בלוח השעונים, שנכבית. אזעקה יש לך גם כן, מקורי. מרים שמשות גם כן, מקורי. אנחנו עם רכב זהה, שלי מודל 2002 ועדיין אין ממני דרישות מיוחדות. בקיצור, אין שום סיבה שחברת הביטוח תדרוש ממך התקנת מיגונים מיותרים, יש לזה הרבה חסרונות: 1. התערבות במערכת החשמל של הרכב. 2. מערכת נוספת שיכולה להתקלקל ולגרום לך לחכות לגרר חצי יום. אז אני אומר לא צריך למצוא מקום שיתקין כראוי, אלא צריך להמנע מההתקנות הנ"ל שכל יעודן הוא העשרת החברות. למנוע מגנב לקחת את הרכב, זה לא ימנע. עריכה: צטט:
|
דבר ראשון שמחה להכיר את מערכות הרכב...
אני כמובן מעדיפה להימנע מלהתקין משהו, השאלה אם זה יעבור בבדיקת מיגון לפי מה שכתבו לי שאני צריכה שזה: "תגבור אימובילייזר קיים/מקורי ביחידת ניתוק עלוקה אלחוטית נשלטת ע"י לוח מקשים או אימובילייזר מפוצל הכולל עלוקה נשלקת ע"י לוח מקשים (אם לא קיים אימובילייזר ברכב)" כי אין לי שום לוח מקשים... אני ממש לא רוצה להתקין שום דבר. השאלה מה עושים? |
יצאתי מבולבל, אכן ע"פ הכתוב יש צורך בהתקנת לוח מקשים בכדי לתגבר את האימובילייזר הקיים.
אני מבוטח בחברת הכשרת הישוב, נסי לבדוק מה קורה אצלם. הם לא דרשו מממני כלום פרט למערכת המיגון המקורית. |
כנראה שסתם מנסים לעשות עליך כסף כדי שתתקיני מערכות שאת לא צריכה. תדרשי שישלחו לך טופס בדיקה חדש ובו נדרשת רמת מיגון נמוכה יותר. כמו שמישהו כבר אמר פה, את לא חייבת לעשות ביטוח מקיף באותה החברה בה את עושה ביטוח חובה.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:44. |