![]() |
איפוס כרית אוויר במחשב
שלום רב!
בשנה שעברה איפסתי בפונטו שלי, 2002 את המחשב באקסמינר ותיקנו לי את החיבורים של כריות האוויר מכיוון שהנורות שלהם דלקו. זה קרה לי שוב הפעם, הן שוב דולקות. האם סמל"ת צריכה לתקן לי את זה ללא עלות? מכיוון שלא ייתכן שכל שנה אבוא לאיפוס מחשב שעולה 150-250 ש"ח. יכול להיות שזו סתם בעיה של פיוזים? |
תוכל לציין איזה מהמנורות דולקת האדומה או הכתומה של הנוסע או שני המנורות ביחד.
|
שתיהן דולקות
שתיהן דולקות. האדומה דולקת קבוע והכתומה של הנוסע מהבהבת.
|
טוב הבעיה היא במפסק ביטול כרית נוסע מה שצריך לעשות זה לנתק את המינוס מהמצבר ואז להוציא את מפסק הביטול החוצה ולנתק את התקע שנכנס לתוכו ואז להדק קצת את המגעים ולהחזיר.
הפירוק של המפסק מאוד פשוט לחיצה עם מברג שטוח מהצד והוא יוצא בלי בעיה החוצה. יש בעיה סידרתית במפסקים האלה הבעיה היא במגעים של התקע של המפסק. לאחר מכן להחזיר את המינוס של המצבר והתקלה אמורה להימחק. אין צורך לאפס תקלה במחשב כי ברגע שהתקלה תוקנה וניתקת את המצבר התקלה נמחקת. מקווה שעזרתי אורן. |
מפסק ביטול הכרית? היכן?
היי אורן.
היכן נמצא מפסק ביטול הכרית? בצד ימין של תא הכפפות כשפותחים את הדלת? ומה לגבי הפיוזים? יש איזשהו קשר? |
כמו שאמרת בצד ימין כשפותחים את הדלת זה המפסק שאתה צריך להכניס את מפתח הרכב כדי לבטל את כרית הנוסע.
לגבי הפיוזים ממש אין קשר הבעיה היא במגעים של הקונקטור למפסק. |
תודה על העזרה!
תודה אורן!
תגיד, מה ששאלתי על סמל"ת זה יכול להיות? שבמידה וזו לא הבעיה, האם הם צריכים לתקן לי את זה ללא עלות? כי זה קרה לי לפני פחות משנה.. |
צטט:
על חלק מקורי האחריות היא שנה אחת. אתה יכול לפנות אליהם ולנסות. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 19:21. |