![]() |
סוף סוף חטפתי אחת, ספייס elx 2002
שלום שמי ערן ולאחר כמה חודשים של נסיונות וכמעט התייעשתי מצאתי לעצמי פונטו 2002 elx ידנית.
נקנתה אתמול לאחר שעברה בדיקה עם תוצאות טובות בקומפיוטסט. האוטו עומד כרגע על 109k ונוסע מצויין. ממש התרשמתי לטובה על הכוח של הרכב לעומת ה-sx. יש קצת תיקוני צבע ופחחות שאני אברר שבוע הבא הצעת מחיר, סך הכל הרכב שמור מאוד יד 3 אצלי ומבפנים כמו חדש. שאלה אחת יש לי, ג'אנטים של הפונטו hgt היכן אפשר להשיג ומה תווח המחיר? תודה רבה ומקווה להיכנס יותר בפורום עכשיו שאני גם בעל פונטו משלי ערן |
תתחדש וברוך הבא.
לגבי ג'אנטים של HGT, אתה תאלץ לחכות שמישהו בארץ ירצה להחליף את הג'אנטים שיש לו ולקנות את זה ממנו, או לחלופין להזמין חדשים מהיצרן בחו"ל - אבל זה יקר. |
אחלה רכב תהנה...
אגב אתה יכול למצוא ג'אנטים לא פחות יפים ב1000-1400 שקל דוגמאת שלי... http://img71.imageshack.us/img71/6045/025yp6.jpg http://img71.imageshack.us/img71/025yp6.jpg/1/w1600.png |
הייתי היום באוטו דיפו והיו ג'אנטים כסופים שנראים מצויין ב-2000 שקל עם התקנה ואיזון 4 גלגלים.
החברה משהו כמו sh, נראים ממש טוב השאלה האיכות..מישהו יודע? ויש מצב לקנות עם הנחה אז יעלה לי סביבות 1600-1800. |
תתחדש ושמור על הרכב ועל עצמך.
ג'אנטים של HGT הינם 15" שים לב כי תהיה חייב לשנות מידת צמיגים ברשיון הרכב. קח בחשבון כי צריכת הדלק תעלה במעט כתוצאה משינוי כזה. עוד אפשרות שעומדת מבחינתך היא לחפש ג'אנט 14 מקורי של פיאט, די דומה לזה של ה-HGT. |
אתה יכול ב1500 ש"ח ג'אנטים 14" בכל פנצ'ריה שמתעסקת בחישוקי סגסוגת.
אצלנו בצפון יש המון פנצ'ריות בכפרים הערביים, 1500 כולל הרכבה ואפשרות להוריד קצת במחיר. |
תודה רבה לכולם
אני אחפש באחד הפנצריות באיזור, אם לא נראה לי אלך על המגנזיום מאוטו דיפו..ממש אהבתי..
בינתיים שבוע הבא כנראה אני יקח את הרכב לטיפול 10 אלף, ויקבל הערכת פחח לעבודת פחחות/צביעה. בינתיים אחרי שנתיים של חוסר נהיגה (אולי נהגתי 10 פעמים בכל השנתיים [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]) אני מתחיל לתפוס שוב את הגיר. ואין אני חייב להגיד שאני לא חושב שהייתי מרוצה יותר עם רכב אחר...(והתלבטתי הרבה). אז שוב תודה רבה לכולם וכשיהיה לי זמן (והשבועיים האלה הולכים להיות עמוסים) אני יעלה תמונות של הרכב :) ערן |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 11:26. |