![]() |
ממיר קטיליטי
היי
כמו שאתם רואים הודעה ראשונה שלי - רק בעת צרה מגלים כנראה פורומים כאלו אני נוסע על פונטו 2001 וכמו שנראה אני צריך להחליף ממיר מחפש המלצה למקום טוב אם אפשר שיהיה מקצועי ומחירים סבירים באיזור חיפה או הצפון תודה רבה לכל מי שיכול לעזור :) ואם אתם יודעים בערך כמה אמור לעלות זה גם יעזור לפחות להתכונן נפשית. |
איך הגעת למסקנה שיש צורך בהחלפת ממיר?
|
אני בטח לא הגעתי להחלטה - אין לי מושג בנושא.
אלא מוסכניק חבר של המשפחה ואני סומך עליו כי אין לו אינטרס אני לא מחליף אצלו אז איפה ממומלץ? ואפילו ניחוש כמה זה אמור לעלות מישהו יודע? |
ממיר אוניברסילי אמור לעלות בסביבות ה-1200 ש"ח.
|
והם שווים משהו או שצריך את המקורי?
|
מה הנפח מנוע של הרכב שלך? ככל שהנפח יותר גבוה כך הממיר יהיה יותר יקר, וכמובן גם שהטיב של הממיר ישנה את המחיר. אני החלפתי ממיר (לאונברסלי) של חברה אירופאית ברמה סבירה + (BASSAF) במנוע 1800 סמ"ק ועלה לי 900 ש"ח. הממיר הזה אמור להחזיק שנתיים ואל תצפה ליותר מזה ממיר אונברסלי. אני מאזור המרכז אז רק במחיר אני יכול לעזור לך.
|
אני מציע לך שקודם תקרא, ואז תקרא עוד, ואחכ" תבדוק גם בקארספורום (carsforum.co.il).
אחרי שקראת הרבה, תחשוב אם יש צורך להחליף ממיר באמת, או שעדיף ללכת למוסך מקצועי לבירור העניין בצורה רצינית. אם עדיין תהיה משוכנע שצריך להחליף ממיר (או לחלופין תספק סיבה מספיק טובה למה צריך להחליף את הקיים) - תוכל לעשות זאת בכיף. |
אנשים תודה רבה על כל העזרה
הייתי במוסך כמובן שלא אשלם כל כך הרבה בלי חו"ד שנייה מסתבר שזה היה קוהיל דפוק או משהו כזה תוקן הכל בסדר |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:57. |