![]() |
מידת כיסוי חיצוני עבור פיאט אונו- האם מישהו יודע?
שלום לכולם
דחוף למחר :o ראיתי 2 סדקים קטנים על הדשבורד, אומנם קטנים ושטחיים ולא משמעותיים בכלל, אבל זה מעצבן אותי. הרכב חונה בשמש באופן יומיומי ורציף אבל עם מגן שמש לשמשה הקדמית, אבל זה לא מונע כניסת שמש מהחלונות הצדדים ישר לדשבורד, בנוסף יש ברכב 70 מעלות עם מגן שמש!! אני מעוניין לרכוש כיסוי חיצוני וכמה שיותר מהר, איזו מידה אני צריך ואיך מטביעים את המס' רכב על הכיסוי? תודה מראש! |
לדעתי A או B.
מקבלים תבנית לצביעת מספרים על הכיסוי. |
תראה. המידה הרישמית לפונטו נניח היא A אני מניח שגם אונו
A מתאים בלחץ ואם קונים מידה B אז זה מתאים הרבה יותר על הקרטון החיצוני של כל כיסוי מצויה טבלה עם סוגי רכבים ומידת הכיסוי המתאים בכיסוי החדש שקניתי HUMMER של HR יש גם מידות ביניים ל A+ ו B+ אתה יכול לקפוץ לאוטו דיפו/ אולי יש גם באייס בביג יוקנעם ולמדוד בחוץ בחנייה. אם לא מתאים להחליף מידה, ככה אני עשיתי באוטו דיפו בחוצות המפרץ הטבעת המספר : בכיסויים של HR מגיעה שבלונה של מספרים אותה יש להתאים לפי מספר הרכב שלך , יש לשים את השבלונה על הכיסוי כשהרכב מכוסה להטביע עם טוש לורד היכן שתבחר. אם תקנה כיסוי איכותי הצבע לא יחדור אל הרכב. כיסוי זול יגרור זליגה של צבע שאותה תצטרך לנקות אח"כ |
תודה על התגובה.
האם ההבדל משמעותי בין A ל- B? הם באוטו דיפו מטביעים לי את המס' או שאני צריך לעשות זאת בעצמי? עריכה: שחר תודה על התגובה, הקדמת אותי. |
נו גיא קנית משהו ? Hammer של HR עולה 299 באייס בביג יוקנעם
הייתי שמה הרגע אולי באוטו דיפו יש עדיין הנחה של 50 ש"ח מאז שאני קניתי |
לא, לא הספקתי לרכוש כיסוי חיצוני, מחר בערב (מוצ"ש) אני אגש לקנות באייס.
לאוטו דיפו לא שווה לי לנסוע רק בגלל ההפרש של 50 ש"ח, רק הדלק זה 50 ש"ח... אבל רכשתי היום כבלים לרכב (הייתי באיזור התעשייה) אחרי הפאדיחה שהיתה לי השבוע, עלו 150 ש"ח :) |
המידה הרשומה שמה לאונו היא A . הייתי ממליץ בכל זאת ללכת על טיפה גדול יותר A+ או אפילו B
|
יש לי גם בעיה עם האנטנה בגג, היא לא רוצה להתקפל למטה. רגע לפני שאני מקפל את האנטנה עצמה (זה ברזל, היא מתקפלת) האם מישהו יודע איך אני מוריד את בסיס האנטנה, או שהאיטלקים לפני 15 שנה לא חשבו על דבר כזה?
תמונה א: נזקי השמש לגג. שימו לב לזוית השמש- היא נכנסת גם מחלון הנהג ישר לדשבורד. תמונה ב: האנטנה בזום דיגיטלי http://img404.imageshack.us/img404/5251/001cx5.jpg http://img508.imageshack.us/img508/3060/002xh0.jpg |
קנה כיסוי ואז גם אתה תוכל.
אגב- הפונטו היא מידה B ו"רואים לה" מלמטה. האונו באותו סדר גודל +- אם כי נמוכה יותר. אני משער ש B היא המידה עבורך. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:56. |