![]() |
פונטו HGT - נורות LED לאורות חניה מדליקות נורה בלוח שעונים
שלום רב לכולם,
לאחרונה החלפתי נורות דרך מקדימה לנורות לבנות של פיליפס, ובעקבותיהן החלטתי להחליף גם את נורות החניה הרגילות (W5W) ללדים לבנים. הבעיה שנוצרה עם ההחלפה של נורות החניה היא שכעת נדלקת בלוח השעונים נורת ההתראה הכתומה (בצורת נורה), כנראה בגלל שהלדים צורכים פחות מתח מאשר הנורות הרגילות. השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות בעניין? האם יש דרך לנטרל את נורת ההתראה הספציפית בלוח השעונים כך שלא תידלק? או לגרום איכשהו לרכב לזהות את הלדים כנורות תקניות? או פשוט אני צריך להשלים עם העובדה שאם אני רוצה לדים אז הנורה הזו תדלק לי קבוע בכל פעם שאני מדליק אורות...? תודה לעוזרים. |
אני חושב שאני רואה את המנורה הכתומה דולקת בהרבה פונטו ספיים שנסעתי זה לא אמור להיות ככה?
ומאיפה קונים את הלדים?? =] חיפשתי ולא מצאתי |
גל קצת לא קשור.
התקנת את הדיימונד ויז'ן? איך הם על הפונטו עם העדשה? |
כן פיליפ, התקנתי אותם אתמול.
נראה טוב מאוד! אבל לדעתי נראה יותר טוב כשמחליפים גם את אורות החניה. הבעיה היא זו שרשמתי למעלה... אני אנסה לצלם יותר מאוחר היום תמונות, למרות שבתמונה לא ממש רואים את צורת העדשה המיוחדת של הפונטו. צטט:
את הלדים קניתי ב-GTLV בת"א. 25 ש"ח. קיבלתי שם יחס מאוד נחמד ואדיב. הם זוג ארגנטינאים חביבים, כך שאפילו יצא לי לתרגל קצת את הספרדית שלי. :p |
צטט:
2. אתמול ראיתי בסניף אוטודיפו ראשל"צ מערב לדים מכל מיני סוגים וצבעים |
אתה יכול לשים ממירי מתח (שכחתי איך נקרא החלק במדוייק) ש"יגידו" למחשב שאין נורה שרופה. זה ידרוש הלחמה כזו או אחרת של החלק (1 עבור כל נורה) לחיווט.
מעבר לזה אין יותר מידי מה לעשות. |
צטט:
|
אצלי הנורה הארורה מעולם לא הפסיקה לדלוק, אפילו כשהחלפתי את כל הנורות בבית.
מצאתי לזה פתרון מעולה, פשוט העפתי אותה בפרוייקט האחרון שלי. (טוב, זה לא ממש פתרון, אבל יותר נח בעין ;-) ) |
צטט:
הנורה בלוח השעונים תיכבה מיד. מה שאתה צריך בדיוק זה:LED BULB OUT WARNING FIX 25 OHM LOAD RESISTOR KIT אני הזמנתי מהאתר הזה יש לך קישור. http://www.v-leds.com/Shop/Control/P...id/0/SFV/32481 |
תודה רבה אורן.
רק שאלה קטנה - האם אתה בטוח שצריך רק קבל אחד? כי בקישור שהבאת אומרים שצריך לחבר לשני הפנסים... והאם לא ניתן להשיג את זה בארץ? |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 07:54. |