![]() |
שאלה לבעלי הHGT
בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בHGT בתחילת השבוע והרבה אנשים המליצו לי לבצע הסבה לגפ"ם במיוחד למערכת של טארטאריני שהם מומחים כביכול לרכבי פיאט היתי שמח לשמוע מבעלי HGT או מכונאים של סמל"ת האם כדאי או לא והאם יש למערכת הזאת השפעות רעות על הרכב
תודה מראש |
תתחדש :)
למה שתעשה דבר שכזה? |
בלון גז אחד, ואתה יכול להגיד שלום לבאגז'.
צריכת הדלק של ה HGT לא רעה בכלל (בלי ללחוץ הרבה 1:10 בעיר, 1:13 מחוץ, לפחות אצלי) בכל מקרה ובלי שום קשר, תמיד כדאי לנהוג על אוטו חדש איזה חודשיים לפניי שעובדים עליו. אה, אגב, תתחדש, וג'יון דה קלאב. |
תתחדש!
וסתם מסקרנות, האם הרכב שלך היה השבוע במוסך פטין (מורשה פיאט) בעכו? באם כן, ראיתי אותו מקרוב (בדיוק הייתי שם לתיקון ההגה שלי) ונראה אחלה רכב, דיי שמור ממבט חטוף ;) |
תתחדש!
זה לא הרכב למכירה מטבעון? |
צטט:
לגביי השאלה הקודמת שלי ממש אין לי עדיין מושג לגביי יחס האכילה שלו פשוט המון אנשים ובניהם בעל HGT המליצו לי בחום |
אתה לקחת את הרכב לבדיקה? פשוט בעל הרכב פרסם את הרכב הזה המון המון זמן, קצת מוזר שהוא לא הצליח למכור, בהתחשב שעובדה שיש לרכב כ- 95,000 ק"מ בלבד, אולי אף פחות. אם היתה בעית מחיר זה משהו אחר..
|
צטט:
|
צטט:
המנוע עדיין בנצילות של 85 אחוז אני לא יודע אם זה אותו הרכב שאתה מתכוון אבל אין לו שום בעיות וזה כולל גם את המחיר ששילמתי עליו |
צטט:
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 01:00. |