![]() |
יום מסלול בדרום
אנחנו מתארגנים ספונטנית ליום מסלול בדרום בתקופה הקרובה (מאוד), כולם מוזמנים, פרטים בה"פ.
:rolleyes: |
פיליפ, הגיע הזמן לעצור קצת עם ימי המסלול בדרום ולנסות להתארגן על משהו באיזור המרכז.
לא כולם גרים בדרום... |
אם היה מקום במרכז.. ומקום טוב כמו בדרום.
|
עזוב, לא נריב.
תהנו! |
אוראל,
אם תמצא מקום טוב במרכז, תעדכן. במתחם באשדוד הפכו את כל האספלט בכניסה (ע"פ דיווחים של אסף) ולא ניתן להכנס למתחם ללא ג'יפ. המקום היחיד שהוא אולי אופציונאלי זה המקום באזור יוקנעם\חיפה שפורסמו תמונות ממנו לא מזמן. גם המקום הזה רחוק, לא ברור מה משך הזמן שהוא יהיה זמין ומעבר לזה לא ברורה מדיניות המשטרה באזור. |
זה בצ'ק פוסט במחלף הקריות, בכל מקרה אין שם שום משטרות, אני חזרתי מבילוי ביום שישי בערב בשעה 2:00 בלילה ולא היה נפש חיה בכל איזור הצפון ובדגש על מקום זה שעברתי לידו עם הרכב.
|
רענן ,אתם לא חושבים על לגוון - וזאת הבעיה.
כל הזמן - ערד, ערד, ערד, ערד... במקום "יום מסלול" - אפשר לארגן טיול נהיגה, ואתה יודע שלא חסר כבישים מעניינים באיזור המרכז והצפון (לא רק בדרום). אבל תעשו כרצונכם - אני לא אגיע לערד (אלא אם אתם מעוניינים לשלם לי הוצאות נסיעה). |
גיא - מה יש בצ'ק פוסט ?
|
מגרש שכנראה נטוש שאפשר להתאמן בו בנהיגה.
עובדים באיזור זה על פרוייקט מנהרות הכרמל ואולי יש קשר למגרש הזה שצץ כך פתאום. בכל אופן זה סמוך למוסך של פיאט אבל עוד לא יצא לי לבדוק את העיניין הזה לעומק. |
צטט:
יום טיול כבר בשלבי תכנון אצלי בקופסה וכנראה אזור נס-הרים הוא היעד. את יום המסלול הזה "הזמין" אחד המשתתפים ומבחינתי זה התאים ללו"ז השבועי, אז למה לא?! זאת גם הסיבה להתראה הכ"כ קצרה וללא התכנון המוקדם. רענן. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 09:46. |