![]() |
איפוס מחשב רכב, לא במוסך המרכזי.
אז ככה.
מסיבות שאפרט בפעם אחרת, נסעתי עם האוטו כשלוח השעונים לא מחובר. בדיעבד מסתבר שזה משגע את המחשב של האוטו. ועכשיו אחרי שאני מחבר את הלוח, המסך הקטן (זה עם הקלומטרז') ריק (לגמרי), ונורות כרית אוויר דולקות\מהבהבות. הבנתי שזה עניין ידוע, ושכל מה שצריך זה לאפס את מחשב הרכב. השאלה היא, לפני שאני נוסע למכור כליה כדי להכנס למרכזי, האם מישהו מכיר מוסך צנוע לאיטלקיות שיכול לעשות את זה. אני מהוד השרון. למוסך התלתן יש את הכלים לזה? (עוד לא הייתי בו). תודה חברוס. |
ניסית לנתק את המצבר למשך של רבע שעה כדי לאפס את המחשב?
כמובן אחרי שהלוח מחובר. |
לוח שעונים
אני משער שמדובר בפיאט פונטו ספייס שבו לוח השעונים מקבל את נתוני המהירות והמרחק מהמחשב
המרכזי (BODY COMPUTERׁ) שבמכונית. במחשב כריות האויר נרשמה תקלת "נתק או קצר בנורת הבקרה" כי הלוח שעונים היה מנותק. אם לאבי במוסך התלתן אין אפשרות לאיפוס כזה (כמעט בודאות שלא), אז פנה ל"מוסך שמשון" שברח' העצמאות 24 א.ת יהוד, טל' 03-5360748 ובקש את חיים. זה מוסך קטן, משפחתי, מקצועי ועם יחס אישי ואמינות. בברכה - רפי לין :) |
תודה.
קודם כל אני אעמיד אותה בלי מצבר איזה שבת (רק כדי להיות בטוח..), אם זה לא ייפתר ננסה בתלתן (רפי, כשכתבת "כמעט בודאות שלא"=שלא יוכל או שלא תהיה בעיה?). אם לא בתלתן, נמשיך הלאה.. תודה. אגב, יש עוד פרוייקט מצולם בדרך (אני מניח שכבר יש לכם רמז). שבת שלום. |
רפי... באוטו שלי, אבי התחבר עם סורק ואיפס לי תקלה של כריות אוויר ככה שאני מניח שגם איפוס למחשב אין לו בעיה לעשות. יש לו סורק שאיתו הוא בדק לי כבר מספר דברים ברכב.
לדעתי לא תיהיה לו שום בעיה לאפס את המחשב ורפי תקן אותי אם אני טועה... |
אסף, מה העלות של הענין?
|
אין לי מושג... אף פעם לא באתי אליו רק בשביל זה... אני מאמין שאם תדבר איתו בטלפון לפני ותקבע איתו מתי להגיע ולא תבוא סתם מתישהו שיהיה לו מלא רכבים הוא ייקח לך כמה גרושים אבל אני לא רוצה להגיד סתם. אני יודע שהתחברות לרכב עם סורק בדרך כלל עולה כמו שעת עבודה אבל אני מאמין שתוכל להסתדר איתו.
|
איפוס התקלה
אולי אני לא מעודכן איזה מחשב אבחון יש במדויק לאבי במוסך התלתן וקל לבדוק זאת איתו, טלפונית, ביום א'.
נא מסור לאבי ד"ש חמה ממני. בברכה - רפי לין :) |
טוב, את הבעיה זה לא פתר.
כשאני אגיע לזה יותר מאוחר השבוע, אני אצור קשר עם התלתן, ואברר יותר לעומק. אמשיך לעדכן. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 14:57. |