![]() |
הוצאת סימלונים אחוריים
3 צירוף קובץ(ים)
היום שלפתי את הסימלונים האחוריים של הרכב והחלטתי לצלם ולעלות על מנת שהבאים אחרי יהנו מעבודה נקיה ואיכותית
תמונות לפני ואחרי |
שלב 1
4 צירוף קובץ(ים)
רשימת אביזרים :
1.סכין יפני 2.מים רותחים 3.מגבת 4.לא חובה - דלק 95 100מ"ל. זמן עבודה - 15 דק' שלב ראשון לנקות את האיזור עם מים רותחים - זאת על מנת להקל על הדבק שמחזיק את הסימלונים. שלב 2 - את הסכין היפני לכניס לתוך המים הרותחים על מנת שהסכין תהיה חמה אש(חייבים להזהר לא לגעת בצבע של הרכב עם הסכין!) שלב 3 - בזהירות ולאט לאט חותכים את הדבק שמחזיק את הסימלון עד שיהיה ניתן לשליפה. |
שלב 2 ואחרון :)
2 צירוף קובץ(ים)
כעת נשארנו בלי סמלים אבל רק עם הדבק , יש להרתיח מים ולשפוך על הדבק תוך כדי שיפשוף עם המגבת זמן רב - בשלב הזה צריך הרבה מאוד סבלנות זה לוקח זמן - מי שרוצה לזרז תהליכים יכול לנקות עם דלק(לא מומלץ)
לאחר שיפשופים רבים סיימנו - תהנו החלק האחורי חלק :) |
יפה מאוד, עבודה נקייה !.
|
אכן עבודה נקייה, אך אני הייתי מעדיף לשמור על מקוריות הרכב. בנוסף, לדעתי יותר יפה עם הסמלים.
|
כולם כועסים על ילדים מעצבנים שגונבים סמלים ממכוניות
יש כאלה שעושים את זה לעצמם... למה זה טוב ? מקדימים תרופה למכה ?! :confused: |
גם לפי דעתי יותר יפה מקורי, עם כל הסמלים.
אם אתה לא צריך את הסמלים אני אשמח לקבל אותם... |
יפה מאוד :)
אין לך הבדלי צבעים? אגב, הרבה יותר בטוח זה לעבוד עם מייבש שיער וחוט דייגים למשל :) |
אכן מייבש שיער וחוט דייג או דנטלי עדיף על פי הפורום הבריטי של פיאט ,ראיתי את הפרוייקט שלהם שם ... אין בעיה להשתמש הסכין יפנית ומים רותחים .. קצת יותר זהירות וסבלנות , לא שמתי לב להבדלי צבע , אבל במידה והיה ,טורטל ווקס מסדר את זה ברגע.
|
אכן שימוש בסכין הוא מסוכן כי כל נגיעה יכולה לפגוע בצבע.
לניקוי הדבק ישנו גם חומר של 3M המשמש בדיוק למטרה זו. בכל מקרה, בנוגע למראה, אני עדיין לא החלטתי איך זה נראה טוב יותר. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 08:10. |