![]() |
IעזרהI כוהל-הצתה למריאה 98' - 1600' אוטו' !
ברשותי פיאט מריאה 98'... (כפי שמצויין בכותרת).
במהלך נסיעה, קפצה לי רצועת הטיימניג לאחר שאחד המותחנים נתפסו, והמשך הסיפור הוא רטורי וידוע... הלך הראש (12 שסתומים מתוך 16 נחבלו), המותחנים נשברו והיה צורך בהחלפת הרצועה . לאחר שהמוסכניק הספיק לטפל לי בתקלה האומללה, הוא המשיך לסרוק את הרכב והתברר ש"כוהל ההצתה" (מה שמעביר ניצוץ) נפגם. הבעיה היא שלאחר ההשקעה ברכב אין לי כבר את המשאבים לקנות חדיש ב700 ש''ח בערך, ומריאה בפירוקיות לא כזה פופולארי ככה שגם משומש איני מוצא. למישהו יש המלצות לסייע לי ? שלומי. |
היי
במוסך פיאט "איטליאנו" בבני ברק יש פיאט מריאה מושבתת , אני מציע לך לפנות אליו (אני מצאתי חלקים לטמפרה שלי רק אצלו כי הוא מחזיק מאגר של פיאטים מושבתים כמעט מכל דגם במוסך שלו לחלקי חילוף) כמו שציינתי אם איני טועה עומדת אצלו פיאט מריאה מושבתת. שווה לך לנסות אצלו בהצלחה צטט:
|
היי
במקרה טיילתי באתר יד-2
ונתקלתי במודעה של פיאט מריאה לפירוק מכני +פח נדמה לי שנת ייצור 1998 קבל קישור למודעה . בהצלחה (עדיין ממליץ לקפוץ למוסך איטליאנו) http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory...e=&untilPrice= |
ו
תודה רבה על הסיוע.
מה הטלפון של המוסך בבני-ברק? |
מוסך איטלינו
הטל' של "מוסך איטלינו" הנו 03-5707146/7 ובקש את ויקטור או את אורי ותגיד להם שבקשתי שיסייעו לך.
אם לא תשיג אצלם אז נסה בפרוקית הרכב "היפר חלף" שברח' נחשון 17 א.ת סגולה פתח תקוה, טל' 03-9319707 ובקש את רוני או את ניר. בהצלחה ובברכת חג שמח - רפי לין :) |
צטט:
תודה רבה על הסיוע. חג שמח ושבת שלום. שלומי. |
שלום,
לפני חודש קניתי חלקים של מריאה בפירוקיה בצומת מסמיה 088583077 לדעתי המכונית עדיין שם -בהצלחה מוני |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 03:24. |