![]() |
ג'ימיקאנה באשדוד, 12.4.08
קודם כל אני חייב לציין שהיה התארגנות מצויינת (אודות לרענן), חברה מצויינים, הארוע עבר ללא שום בעיות ובאלגן, היה סדר מופתי.
אני ורענן סידרנו מסלול שלדעתי היה כיפי מאוד והמירב שאפשר להוציא מהמסלול באשדוד.כל אחד עשה כמה מיקצים שהוא רוצה, על מנת ללמוד את המסלול ולשפר את הנהיגה. *פעם ראשונה שלי שאני עולה למסלול באשדוד ומאוד נהנתי, תודה לכל מי שעזר והגיע לארוע. *שחר, תודה על הג'חנון. *אלכס, איזה פחד לעלות איתך לדריפט, איזה שליטה מופלאה על האוטו. תוצאות ותמונות בהמשך! |
תוצאות:
1. פיאט פונטו HGT, פיליפ, 52.10 שנ'. 2. פיז'ו 106, גל, 52.42 שנ'. 3. פונטו HGT אבארט', שחר, 52.66 שנ'. 4. פונטו HGT אבארט', רענן, 52.97 שנ'. 5. פולקסווגן בורה V5, אסף, 53.22 שנ'. 6. סיאט איביזה, פיליפ, 53.86 שנ'. 7. פונטו ELX, רענן, 53.87 שנ'. 8. סיאט איביזה, רענן, 55.00 שנ'. 9. אופל טיגרה, טל, 55.41 שנ'. 10. פונטו HGT אבארט', גדעון, 55.44 שנ'. 11. פונטו HGT, עידן, 57.3 שנ'. 12. אופל אסטרה, אסף, 1:00.22 שנ'. 13. דיהטסו סיריון, ליאור, 1:00.44 שנ'. מחכה כבר לראות את התמונות שיצאו. |
איפה בן שעשה לנו שם גם אימון ראלי למתקדמים?:D
היה באמת נהדר פיליפס נתן הופעה מוחצת. שחרון |
היה מאוד כיף :)
המסלול היה מאתגר ומהנה. שחרון, תבדוק ה"פ. מחכה לתמונות..... גל, פג'ו 106 כחולה. |
לצערי לא יכולתי לבוא
מכיוון שלא התעוררתי בבוקר והתפנקתי במיטה עד שעות הצהריים לא הגעתי.
אבל.. נתראה באירוע\טיול הבא |
צטט:
:o:o:o ככה הייתי שזה קרה. :D:D |
אגב איפה אפשר להתקין את צלחות הברקסים האדומים כמו בפונטו המצולמת כאן?
איפה עושים את זה? כמה זה עולה? צטט:
|
היה באמת אירוע מדהים, יפה ומאורגן באופן מופתי מי שלא היה הפסיד בגדול! מאוד נהנתי מהמסלול המעולה שהחברה בנו ואני מקווה להגיע לעוד אירועים הפעם עם רכב הרבה יותר טוב שיכול להתמודד עם החברים למרות שגם לי יש עוד המון ללמוד. שמחתי מאוד להכיר את כולם באמת, חברה נפלאים. מתי יגיעו התמונות? אני כבר מחכה ממש בקוצר רוח.
|
תודה לצלם הבא של המועדון - ג'ניה, JEP. מקווה שנהנת מה-400D!
תמונות יועלו מחר :) תודה לרענן ולפיליפ על הארגון ותודה לכל מי שהגיע! חבר'ס, שמחתי לראותכם (אחרי זמן מה בלי מפגשים). מצפה למפגש הבא (רמז - מקווה שלא יהיה במיקום דרומי ;)). |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:45. |