![]() |
מעוניין בhgt 2001
יש לי מישהו שרוצה למכור 2001 יד2 90000 קמ אך לדבריו יש מכה קלה בשאסי מתאונה לפני שלוש שנים וחוץ מזה הכל בסדר ומתחייב בבדיקה..אני לא מתמצא כל כך..צריך עזרה..
|
אני אישית לא הייתי נוגע.
גם עם הרכב היה יד 1 עם 100 ק"מ אמנם המכה מורידה יחסית ממש מעט במחיר לא תצליח למכור אותו בדוק. אפילו אם תרכוש רכב כזה ב20 אלף מתחת למחירון לדעתי עדיין לא שווה. |
אני מוכר את שלי
2002 , 54 אלף קילומטר , צהובה. יד שלישית ( ראשונה ושנייה אותה בן אדם + הוכחות ) אחרי טפול גדול שכולל טיימינג תושבות, משאבת מיים , פאלגים ועשרת אלפים. 3500 עלה הכל. מתחייב לשילדה בבדיקה אתה בעיניין ? |
תודה אחי,ומה אתה אומר על יד 3 שנת 2001 שמורה מאד אחרי צבע,אגזוז חדש,פילטר חדש,צמיגים חדשים,ולדבריו הבעלים הקודמים עשו מנוע חדש במוסך פיאט.180000 קמ..צבע תכלת,מה נראה לך?
|
מאיפה אתה?כמה מחירון?כמה אתה רוצה?יש עוד פרטים שאני צריך לדעת?
|
צטט:
ראשון לציון, המחירון המשוכלל שלה הוא 50500 , אנחנו נסתדר אם אתה רציני אני מאמין... אממ מה עוד אתה צריך לדעת? יש אחלה מערכת סטיראו כאופציה. האוטו שמור בצורה מפחידה... :) |
צטט:
|
לפעמים צריך להעביר בעלות אם רוצים לקבל כל מיני הטבות, כמו סיוע חייל בודד לדוגמא או מלגת לימודים לסטודנטים.
העיניין הוא שאסור שיהיה רשום על אותו אחד שמבקש סיוע/ מלגה וכ' רכב כי מבחינתם זה סימן שיש לך כסף. אולי זה גם המקרה. |
ההצעה של PSYCHOTRIP נשמעת טובה מאוד. אם היה לי את הכסף כבר מזמן היתה לי HGT.
|
כנ"ל.
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 21:10. |