![]() |
חדש כאן שלום לכולם....
שלום לכולם אני אסף מאשדוד בן 19 מגיע מעולם האופנועים ולא המכוניות....
אבל כרגע אין בידי אפשרות להחזיק באופנוע בגלל פגיעה במוח בחלק של שווי משקל בגלל תאונת אופנוע שעשיתי לפני 7 חודשים . לפני התאונה הייתי עובד במטרו (רשת מוסכי אופנועים ) כמכונאי אופנועים . ומשרת בחייל האויר בצריפין ועובד על CNC זו הייתה הקדמה קטנה.... והרכבים שהיו ברשותי הם רנו קליאו RSI 1994 1800 CJ 6 שנת 1985 שאני ואבי פירקנו אותו עד ליסוד ובנינו אותו מחדש אבל הוא היה שלי ושל אבא לא רק שלי. ורנו 5 GT עם מנוע לא מקורי לצערי היה בה מנוע 1800 של RSI בגדול אני מאוד אוהב את ה עבודה ואת הפרוייקטים האלה ונהנה מאוד היו ברשותי גם כמה אופנועים אבל מיותר לפרט לדעתי כרע גאן אם זה מעניין מישהו שישאל ואני אפרט. עכשיו יש ברשותי פיאט אונו 1994 שהיה בה מנוע של רגטה ולאחר היתייעצות עם אחד מחברי הפורום חזרה למנוע 1.4 עם קאמשאפט של רגאטה 1.5 וכמה שינויים קטנים נוספים. זה רכב שקניתי רק כדי להיתנייד לפיזוטרפיה וטיפולים שהיה אחרי תאונה והוחלפו חלק מהחלקים אבל טרם סיימתי את הפרוקט ה קטנטן עליו . אני ידאג להוסיף תמונות בהמשך.... יום טוב . |
ברוך הבא אחינו .....
מקווה שתרגיש טוב לאור כול התאונות שאתה עושה .. ואני רואה שיש לך הרבה ידע בפרויקטים ומקווה שתתרום לאתר שלנו ... תודה ובהצלחה בפיזיוטרפיה :D:D:D:D:D |
אמממ סליחה שאתה כועס אבל בלי עין ה רע עם אוטו לא עשיתי תאונה עדיין ומקווה שישאר ככה המצב.
את הפיאט קניתי אחרי תאונה במטרה למצוא משהו להיתעסק בו ולשרוף קצת זמן. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:48. |