![]() |
איפה אני קונה בזול נוזל קירור פארפלו???
איפה אני קונה בזול נוזל קירור פארפלו???
וכמה זה אמור לעלות? ומה עדיף את זה שצריך לדלל או המדולל?:confused: |
נוזל קרו פאראפלו
בחנויות החלפים מורשי יבואן פיאט:
1. "מיר חלפים" שברח' המסגר 70 ת"א, טל' 03-5620275 ואתרם www.m-i-r.co.il 2. "נחום סודאי" שברח' בן אביגדור 3 ת"א, טל' 03-5618052. בברכה - רפי לין :) |
אני קניתי במוסך מוטורס נוזל מוכן 2 ליטר ב81 שקל! מחיר נורמאלי?
|
קניתי במורשה של פיאט בראשון לציון ב 55 שקל 2 ליטר.
|
שלום לכולם אני חדש פה וגם הפונטו חדשה אצלי (כשבועיים)
חיפשתי בחמש חנויות לחלקי חילוף ולא מצאתי גם התבוננות ב"חיפוש" לא העלה דבר. אני מחפש באזור עכו, כרמיאל, נהריה( לא משנה לי) נוזל קירור מחברת "פראפלו" מי שקנה בחודש חודשיים האחרונים בחנות כלשהי שירשום בבקשה את שם החנות ובנוסף אם אפשר את מחיר העלות מוכן לקנות גם יד2 אם למישהו נשאר בבית מפיאט שהייתה לו או משהו כזה. __________________ |
יש נוזל קירור פאראפלו כחול במוסך פיאט מורשה שבעכו. עלותו -42 שקל לפחית של 1 ליטר (צריך לערבב עם ליטר מים רכים \ מזוקקים)
ליבר |
ליבר תודה רבה
אשמח לעוד תגובות על חנויות פרטיות |
היום קניתי במוסך מורשה פיאט בעיר כרמיאל
במחיר כמו שכתבת שתי פחיות של ליטר 84 ש"ח קניתי בנוסף גם טרמוסטט חדש ואני מתכוון להחליף מחר ולמלא את הנוזל המדובר. הצצתי בתחתית הרדיאטור על היוניט מאוורר (הרכב אצלי שבועיים ואני במסע של ישור קו) וראיתי שיש לה שתי רגלים זאת אומרת מהירות אחת השאלה שלי האם זה תקין או שצריכה להיות שם יוניט בעלת שלוש רגלים (שתי מהירויות) בנוסף ראיתי שאת צמת החוטים שמתחברת למאוורר הרדיאטור וליוניט מישהו שיחק שם וזה מחשיד אותי שמישהו החליט להיות חכם ממהנדסי הרכב והחליט לבטל מהירות אחת או שהוא לא מצא בחנויות יוניט עם שלוש רגלים מתאימה מחכה לתשובה בקשר ליוניט? פיאט פונטו דור 1 1250 XTZ 1998 |
מזגן מקורי?
|
כן שכחתי לציין המזגן מקורי לחלוטין 4 מצבי עוצמת מאורר פנימי (קראתי כמה תגובות ישנות של רפי לין והשכלתי קצת).
האם לרכב בעל מזגן מקורי היוניט צריכה להיות רק עם שתי רגליים (כמו אצלי) ? וזה אומר שאצלי המאורר של הרדיאטור אמור לעבוד במהירות אחת בלבד? כי גם לאחר שביצעתי "חיפוש" ארוך בפורום נראה לי שאני מפספס פה משהו יש לציין שהרכב שלי מתחמם מאד ואני מעוניין להחליף את כל החלקים שהם בגדר לא אמורים להיות כך. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 12:27. |