![]() |
{למכירה}פיאט פונטו GT
אוקי אני מוכר את הרכב שלי למרות שלא הייתי איתו הרבה זמן ..
אז ככה מדובר על פונטו GT נדירה ביופיה ושנוסעת כמו חלום . הרכב נועל ג'נטים קלים של OZ במידה "16 עם צמיגים של פירליי SP9000 חדשים . פנים הרכב : זוג כסאות של ריקארו מיתכווננים שעון BOOST שעון למדה שעון לחץ שמן כול זה על פוד דמוי קרבון שעון דיגטלי שמחשב את האויר שנכנס לאינטרקולר כפתור בעל 3 מצבים לכיוון הטורבו מתוך הרכב מנוע : אינטרקולר בניה עצמית כול הצנרת של הטורבו מסיליקון של חברת סמקו ווסת לחץ דלק + שעון לחץ דלק פילטר פתוח עם פתח יניקה מהטמבון ישרות עים צינור לתוך הפילטר מזרקים גדולים לא יודע של איזה רכב פורק לחץ של פרוג' וטורבו של חברת דיינמיקס חדש יושב על האוטו פחות משנה לא מעשן אפילו טיפה חיצוני : כמו שאמרתי ג'נט 16 של OZ כול הפלסטיקה והפסי קישוט חדשים לא צבועים ולא כלום בדיוק כמו שהגיעו מהחברה על הפנסים הקידמיים יש גבות פתח על המכסה מנוע ישרות לטורבו שפריצרים לאינטרקולר קפצי הנמכה של חברת בלנשטיין קדימה ואחורה זהוא אני בטוח ששכחתי משהו אני מוכר את הרכב ביגלל היתרחבות המשפחה מוכן להחליף על פונטו רגילה אבל שתהיה במצב מצויין המחיר של הרכב הוא 29 אלף ואני גמיש אבל לא להיסחף . ושיחות כמו אתה" יודע מה מחירון" תחסכו לכם את השיחה .. ובאמת רק אנשים רצניים בבקשה להיתקשר אני עסוק בעבודה מעל הו מעבר . 0542344800 . נ.ב תמונה יש ביד 2 אני לא יודע איך מעלים לפה תמונה אז סילחו לי {התמונה בסימלון שלי זה הפונטו } |
למה אין לי כסף??????? :(
|
כי ככה אלוהים החליט...
אגב אני לא מבין מה יש ברכב הזה, ה- HGT עדיפה. |
מה שאין בשום דבר היום... מופרעות מוחלטת. ואם זה לא למען הנהג הספורטיבי , מוטב שכולנו ניגש בחיבוק ידיים לסוכנות טויוטה ונגמור עניין.
|
צטט:
אלו הם 2 מכוניות שונות לגמרי, הHGT בגדול היא עגלה (יסלחו לי כל הבעלי HGT) לעומת המנוע הנ"ל. |
יפיפייה!
מסכים עם אדי וניר. ה-HGT מרגישה עגלתית והרבה פחות תזזית מה-GT. |
אני מסכים עם כל החברים מעליי. אי אפשר בכלל להשוות בין שתי המכוניות. הטורבו הרבה יותר תזיזיתית מהHGT והרבה יותר מפחידה ממנה, במובן הטוב של המילה.
|
צטט:
הHGT מכבדת את המעמד שלה אבל סך הכל 1800 סמ"ק ;) הGT ממש זמינה נוסעת יפה וגם חזקה :eek: שבת שלום. |
לא נסעתי ב- GT, לא ב- HGT ויותר מזה אני אגיד: לא נסעתי בכלל בפנדה, בגרנדה פונטו ועל לנהוג אין על מה לדבר בכלל.
יכול להיות שהרכב הזה חזק יותר מ- HGT, אבל אין לו "פוזה" של רכב ספורטיבי כלל. אנשים שיראו פונטו GT יחשבו שזו עוד גרסה של פונטו 3 דלתות. |
יש דברים בהם כל אחד מהרכבים מתעלה מעל השני. לכל אחד החסרונות והיתרונות.
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:26. |