![]() |
לכל בעלי הHGT, וריאטור במחיר נמוך (נערכה הכותר
השגתי ואריטור לHGT במחיר של 850 ש''ח כולל מיסים והובלה ואני מחפש מוסך שיעשה לי את העבודה אם מישהו יכול להמליץ?
המוסך ברמת החייל לא מוכן לטפל בי מיכיוון שלא רכשתי את החלק אצלהם:mad:. |
החלפת וריאטור
פנה אל "מוסך איטלינו" שברח' בר כוכבא 6 א.ת בני ברק, טל' 03-5707146/7
ובקש את ויקטור או אורי ותגיד שבקשתי שיסייעו לך. בברכה - רפי לין :) |
מאיפה השגת את החלק? מאיביי?
בכל מקרה תעדכן אותנו כמה יצא לך הכל ביחד כולל הרכבה. |
קניתי אותו באיבי אנגליה במחיר של 80 פאונד ועוד 7 על המשלוח ושילמתי בארץ 176 שקל מיסים אחרי הנחת חייל ( 280 לפני הנחה) הוא הגיע לארץ אחרי שבועיים .
אני יפרסם עוד פרטים אחרי שאני ירכיב אותו ועלויות. אפשר לקנות שם גם את הכלי החולץ שלו במחיר של 160 שקל. |
גאוני! איך לא חשבתי על להביא מאייביי?!?
כמה עולה וריאטור בארץ?? |
דווקא קנית החלק בארץ כדאית מפני שיש לך עליו אחריות. דבר חשוב מאוד לדעתי.
המחיר הגבוה בארץ אגב נובע מעלות העבודה, לאו דווקא עלות החלק. להבא הקפד על על כותרת עניינית בבקשה. |
עלות החלק בארץ 2600 ש"ח ללא מע"מ כלומר סביב ה-3000 ש"ח, אם החלק באיביי עולה במחיר כמו שנכתב בהחלט כדי מאוד לרכוש אותו ולהתקין בארץ, במחיר הזה אפשר לקנות 3 וריאטורים ונישאר עודף.
מחיר העבודה הוא כ-900 ש"ח, פעם אחרונה שביררתי את המחירים הייתה לפני חודשיים. |
להבא הקפד על על כותרת עניינית בבקשה.
בקשר לכותרות אני מבטיח לנסות יותר. אבל כמו שפיליפ ציין עדיף לקנות שלוש בלי אחריות גם ככה הם מתקלקלים מהר. מס החלק באי בי אנגליה הוא 370009841179 לכל מי שמעוניין . רק אחרי שמזמינים לבדוק בדואר שהחלק הגיעה כי ההודעות שלהם לא מגיעות אלי צילצלו מהחנות באנגליה ושאלו אותי למה לא לקחתי אותו מהמכס אחרת לא הייתי יודע שהוא הגיעה לארץ. |
אם וכאשר החלק יתקלקל לפני תום תוקף האחריות (עקב פגם, או תקנה לקויה), תוכל לקבל אחד חדש חינם. במידה ולא רכשת אותו בארץ, איך אומרים, נדפקת.
אם תקפיד על שימוש בשמן נכון, ורענון השמן מקסימום כל 10,000 ק"מ, הוריאטור יפעל טוב מאוד לאורך זמן. הנורמה המקובלת היא החלפה אחת ל 80,000 ק"מ. לרכב ממוצע בארץ, זה אומר אחת ל6 שנים נניח. זה רחוק מ"להתקלקל מהר". |
רק רעש זה כל הקילקול שלו? או שהוא מתקלקל בעוד צורה?
שולה |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 17:20. |